Η Αγγελικούλα του Ντόλτσε Βίτα μεγάλωσε και ντύθηκε νυφούλα - Το ρομαντικό, αλλά σικάτο νυφικό της

Δείτε πώς είναι σήμερα

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: Mega
Screenshot: Mega

Η Μελίνα Ντούσικου, που σε ηλικία μόλις 8 ετών ενσάρκωσε εξαιρετικά το ρόλο της Αγγελικούλας στην σειρά του Mega, Ντόλτσε Βίτα, έχει πλέον μεγαλώσει και μάλιστα παντρεύτηκε εδώ και 4 περίπου χρόνια χωρίς να το καταλάβουμε!

Αν και η συμμετοχή της σε μια από τις πιο εμβληματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης την έχει χαράξει στη συλλογική μας μνήμη, η ίδια επιλέγει να διατηρεί πάντα χαμηλό προφίλ και πολύ σπάνια ανεβάζει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μελίνα Ντούσικου ανέβασε μόνο μια φωτογραφία από τον γάμο της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου ποζάρει μαζί με την καλή της φίλη, Αντιγόνη Ψυχράμη. Η όμορφη νύφη φοράει ένα λιτό, αλλά σικάτο νυφικό με V στο ντεκολτέ και λευκές λεπτομέρειες.

Δείτε πώς είναι Μελίνα Ντούσκου σήμερα

Δεκαετίες μετά την συμμετοχή της στο Ντόλτσε Βίτα, η Μελίνα Ντούσικου συνεχίζει να ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο και πλέον έχει αλλάξει πολύ αλλά παραμένει μια κούκλα, όπως φαίνεται και από τις σπάνιες αναρτήσεις της στο Instagram.

Φυσικά, η Η θρυλική σειρά του Mega προβάλλεται αυτή την περίοδο σε επανάληψη, εξακολουθώντας να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα τελευταία νούμερα τηλεθέασης εδώ).

Όταν η Αγγελικούλα ντύθηκε παρανυφάκι στο Ντόλτσε Βίτα

Υπενθυμίζουμε πως η μικρή Αγγελικούλα εμφανίστηκε στο Ντόλτσε Βίτα, στο επεισόδιο που θα παντρευόταν η κόρη της Χριστίνας, η Ντορίτα. Συγκεκριμένα, η Αγγελικούλα ήταν η ανιψιά της Ασπασίας, που θα γινόταν παρανυφάκι στο γάμο και είχε ένα μόνο όνειρο τότε, να γίνει αναπληρωματική Μις Γιανγκ.

Μια από τις πιο επικές σκηνές όπου είχε συμμετάσχει αφορούσε ένα νυφικό. Τότε η ίδια είχε πει στην κούκλα της την θρυλική ατάκα: «Η Χριστίνα θα παντρευτεί τον κουμπάρο» είχε αναφέρει στην κούκλα της.

Δείτε το βίντεο: