Σοκάρει η Νατάσα Μποφίλιου: «Ακούς ανθρώπους της δουλειάς να σου λένε "πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις"»

Η σπάνια εξομολόγησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σοκάρει η Νατάσα Μποφίλιου: «Ακούς ανθρώπους της δουλειάς να σου λένε

Η Νατάσα Μποφίλιου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη συζήτηση στο podcast των Rainbow Mermaids κατά την οποία μίλησε για διάφορα θέματα και, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς από ανθρώπους του χώρου της μουσικής και όχι μόνο, τα οποία αφορούσαν κυρίως την εξωτερική της εμφάνιση. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον λόγο που τον πρώτο καιρό που έκανε τις εμφανίσεις της επέλεγε να ντύνεται με ρούχα και αξεσουάρ που την μεγάλωναν.

Η εξομολόγηση της Νατάσας Μποφίλιου

«Βίωσα αυτό το "έλα, μωρέ το κοριτσάκι" και γι' αυτό το λόγο ήθελα πάντα να δείχνω πιο μεγάλη, ειδικά τα πρώτα χρόνια, γιατί θεωρούσα ότι αυτό με οχυρώνει. Τώρα τα καταλαβαίνω αυτά, τώρα το συνειδητοποιώ. Εγώ γενικά είμαι αθυρόστομη και συνειδητοποιώ ότι - γιατί μεγάλη άρχισα να βρίζω - ένας από τους λόγους που άρχισα να βρίζω ήταν ότι δεν ήθελα την ταμπέλα. "Τα κορίτσια δεν βρίζουν! Έτσι μιλάνε τα κορίτσια;". Αυτό μου τίναζε τον εγκέφαλο, χωρίς να το καταλαβαίνω, απλώς αντιδρούσα. Οπότε δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως το κοριτσάκι», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Μου είχε πει κάποια στιγμή ένας συνθέτης "εσύ είσαι πολύ διαφορετική, ξεχωρίζεις από τα άλλα κορίτσια. δεν κάνεις ποτέ ματάκια". Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια να καταλάβω τι εννοούσε, και εννοεί ότι οι γυναίκες κάνουν ναζάκια και ματάκια. Αυτός ο άνθρωπος με καταπρόσβαλε ως γυναίκα, κάνοντάς μου όμως ένα κοπλιμέντο... Μου είπε κάτι καλό προσβάλλοντάς με ως γυναίκα απόλυτα. Μου πήρε το καταλάβω 15 χρόνια...», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Είχα αντανακλαστικά από αυτό που έλεγε η μάνα μου "θα λες δεν το δέχομαι και θα βάλεις στο λεξιλόγιό σου τη λέξη αρνούμαι". Βέβαια, κουβαλούσα για πολλά χρόνια έναν θυμό, που μου ήταν μεγάλο βάρος. Ήμουν πολύ θυμωμένη, για πολλά χρόνια, γι’ αυτό και δεν απόλαυσα πολλά υπέροχα πράγματα που μου συνέβησαν», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Είναι σαν δίδυμες - Αυτή είναι η αδερφή της, Νέλλυ!

«Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα γενικά. Το πιο φοβερό ήταν να ακούς ανθρώπους της δουλειάς να σου λένε "πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις". Όταν είσαι παιδάκι, δεν μπορείς να το καταλάβεις, αλλά σίγουρα σου αφήνει μια πληγή. Άκουσα πολλά εκείνη την περίοδο αλλά όλο αυτό με πείσμωνε», ανέφερε επίσης.

Δείτε επίσης: Boho με ξύλινες λεπτομέρειες και φυτά - Το σπίτι που μένει με τον σύζυγό της στην Καλλιθέα