Marseaux: «Έτρωγα τόσο πολύ και δεν σταματούσα μέχρι που έκανα εμετούς...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τα βουλιμικά επεισόδια που αντιμετώπισε

«Μετά τον χαμό της μαμάς μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Marseaux: «Έτρωγα τόσο πολύ και δεν σταματούσα μέχρι που έκανα εμετούς...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τα βουλιμικά επεισόδια που αντιμετώπισε

Η Marseaux βρέθηκε ως καλεσμένη στο podcast της Άννα - Μαρίας Βέλλη στο κανάλι της στο Youtube και προχώρησε σε μία πολύ όμορφη συζήτηση μαζί της, σχετικά με τα βιώματά της, αποκαλύπτοντας την σχέση της με το φαγητό και τα βουλιμικά επεισόδια που αντιμετώπισε.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το πως αυτά ξεκίνησαν και πως επιδεινώθηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας της, τονίζοντας πως κατάφερε να το λύσει μόνο με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν ήταν επικεντρωμένη σε αυτό το θέμα, αλλά περισσότερο στην απώλεια της μαμάς της.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η Marseaux - «Πέρασα από ένα στάδιο κατάθλιψης μετά την απώλεια της μητέρας μου»

Η εξομολόγηση της Marseaux για τα βουλιμικά επεισόδια

«Γενικά νομίζω ότι είχα μία κακή σχέση με το φαγητό, έτρωγα πάντα βουλιμικά, λίγο συναισθηματικά βασικά. Δηλαδή, στεναχωρήθηκα; Θα φάω. Έκανα κάτι πάρα πολύ καλό; Η επιβράβευσή μου είναι ότι θα φάω, ας πούμε, τρία μπέρκερ. Ένιωθα ότι είχα συνδέσει τα πάντα με το φαγητό.

Το φαγητό είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, και για μένα που δοκιμάζω πολλές κουζίνες, και μου αρέσει ρε παιδί μου, κάπως ένιωθα ότι μου έκανα κακό. Έτρωγα τόσο πολύ και δεν σταματούσα μέχρι που έκανα εμετούς, είχε άλλη επίδραση αυτό πάνω μου, είχα θέματα με το φαγητό. Δεν το λέω από άποψη κιλών, αλλά από την άποψη του τι έκανα στον οργανισμό μου, ότι Ξερνούσα, ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το φούσκωμα.

Είχα επεισόδια, όχι συνεχόμενα, αλλά μπορεί, ας πούμε, ένα καλοκαίρι να περνούσα κάτι τέτοιο, μετά όταν έμπαινε χειμώνα έφευγε κάπως και μετά να ξαναρχόταν. Μετά τον χαμό της μαμάς μου, βασικά από τη δεύτερη καραντίνα και μετά, εκεί ξεκίνησε σε πολύ μεγάλο βαθμό, που είχα φτάσει και τα πιο πολλά κιλά μου. Το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία στα 17. Μέσα σε όλα αυτά τα θέματα που είχα να λύσω, έπρεπε να λύσω και το θέμα του φαγητού, ώστε να το δω με μία άλλη ματιά και να το απολαμβάνω χωρίς να μου κάνω κακό. Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια να το φτιάξω», δήλωσε.

Δείτε επίσης: «Έχω κάνει σχέση και με τα δυο φύλα! Τώρα είμαι...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

TAGS