Έκκληση βοηθείας από τη Βέφα Αλεξιάδου - «Έχω μεγάλη ανάγκη...»

Η συγκινητική εξομολόγηση για τη ζωή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Βέφα Αλεξιάδου εδώ και πολλά χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς της φίλους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σε μία έκκληση βοηθείας, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι τεράστια.

Η διάσημη μαγείρισσα, συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως στα 91 της έχει ανάγκη από μία γυναίκα που θα μπορεί να την φροντίζει στο σπίτι της στην Χαλκιδική. Ζήτησε, έτσι, την βοήθεια του κόσμου και ανέφερε πως όποιος θέλει να επικοινωνήσει για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να μιλήσει με την ανιψιά της. Οι εγγονές της είναι και οι δύο μακριά, η μία στο Δουβλίνο και η άλλη στο Λονδίνο, καθώς εκεί σπουδάζουν και εργάζονται.

Δείτε επίσης: ''Τσακίζει'' κόκκαλα για τη μοναχική ζωή στη βίλα της στη Χαλκιδική - «Βγαίνω στη βεράντα, κάνω την προσευχή μου και λέω Θεέ μου...»

Η δημόσια έκκληση της Βέφας Αλεξιάδου

«Έχω μεγάλη ανάγκη από γυναίκα που φροντίζει ηλικιωμένους, σας παρακαλώ όποια κυρία ενδιαφέρεται ας μου στείλει inbox το τηλέφωνο της να επικοινωνήσουμε μαζί της ή ας έρθει σε επικοινωνία με την ανήψια μου Aliki Ralli
Μένω στο σπίτι μου στην Χαλκιδική χειμώνα, καλοκαίρι και ψάχνω για γυναίκα 24ωρη. Σας ευχαριστώ αναδρομικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η εξομολόγηση της Βέφας Αλεξιάδου για το θάνατο του άντρα και των παιδιών της

Αυτό είναι το σπίτι που μένει στην Χαλκιδική

Η Βέφα Αλεξιάδου έχει ένα πανέμορφο σπίτι πάνω στην θάλασσα, αφού με λίγα μόλις βήματα φτάνεις στην παραλία. Η θάλασσα μάλιστα φαίνεται από τον κήπο της. Έχει φυτέψει παντού λουλούδια ενώ η πισίνα που βρίσκεται στην μέση του κήπου με τα αγάλματα δελφίνια σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.

Επίσης, στο σπίτι της έχει ένα εκκλησάκι αλλά και συντριβάνι. Το έχει παρουσιάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι ό,τι της έχει απομείνει από την περιουσία της, καθώς ό,τι άλλο της άνηκε το ξόδεψε σε χρήματα για τα νοσοκομεία.