Γιούρκας Σεϊταρίδης - Μάιρα Παπαϊωάννου: Σπάνια κοινή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Στιγμιότυπα από τη βόλτα του ζευγαριού

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / Γιουρκας Σεϊταρίδης
Instagram / Γιουρκας Σεϊταρίδης

Μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκανε πρόσφατα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, με την σύζυγό του, Μάιρα Παπαϊωάννου. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις του γνωστού ζευγαριού, το οποίο έχει επιλέξει να διατηρεί όσο μπορεί την ιδιωτικότητά του, παραμένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο διάσημος ποδοσφαιριστής δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, διατηρώντας το δικό του εστιατόριο. Απλά ντυμένοι και εμφανώς χαλαροί, οι δυο τους φάνηκαν να περπατού, ενώ η Μάιρα Παπαϊωάννου κρατούσε ομπρέλα, καθώς ο καιρός ήταν βροχερός.

Δείτε τις εικόνες που αναθανάτησε ο δημοσιογραφικός φακός:

giourkas-volta
NDP PHOTO

seitaridis-volta
NDP PHOTO

Αν και έχουν περάσει 20 χρόνια από την επιτυχία του στο Euro 2004 και αρκετά χρόνια από την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μέχρι και σήμερα βρίσκεται συχνά σε αθλητικές εκπομπές, σχολιάζοντας διάφορους αγώνες ποδοσφαίρου και την πορεία των παικτών.

Δείτε επίσης: Έκανε μόνος του βόλτες με το μάρσιπο: Πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας και δεν το πήραμε χαμπάρι

Ο «μυστικός» γάμος του Γιούρκα Σεϊταρίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του

Το 2022, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Μάιρα Παπαϊωάννου, λίγους μήνες προτού αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι το κοινό εξεπλάγη, όταν ο πεθερός του Γιούρκα Σεϊταρίδη και πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση.

Ο ίδιος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή για το στιγμή που έζησαν και έγραψε: «Η μεγαλύτερη χαρά για κάθε γονιό είναι να βλέπει το παιδί του ευτυχισμένο. Μια τέτοια ημέρα χαράς είναι και για την δική μας οικογένεια. Να ζήσετε Γιούρκα και Μάιρα».

Σημειώνουμε ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είχε μια τεράστια πορεία στο ποδόσφαιρο, στη θέση του δεξιού αμυντικού. Είναι γιος παλαιού ποδοσφαιριστή ενώ ποδοσφαιριστής υπήρξε και ο συνονόματος παππούς του. Η IFFHS τον επέλεξε στην καλύτερη 11άδα όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2021.

Το 2009 αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για μια δεύτερη θητεία στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων. Σε αυτή την ομάδα τελικά κρέμασε τα παπούτσια του...