Γιάννης Σπαλιάρας: «Θα έκανα κάτι με την Ελένη Μενεγάκη! Ξεχειλίζει από...»

Η αποκάλυψη για τις 4.000 γυναίκες, τα χρήματα που πήρε στο Survivor και η απόπειρα ανθρωποκτονίας από θαυμάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: «Θα έκανα κάτι με την Ελένη Μενεγάκη! Ξεχειλίζει από...»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο κανάλι του N1 Casino στο YouTube και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις. Απάντησε για την δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τις 4.000 γυναίκες, για τα χρήματα που έχει βγάλει, αλλά και για την διάσημη Ελληνίδα που του αρέσει πιο πολύ.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

«Τελικά η ατάκα έκανε… δουλίτσα. Δεν θα την ξαναέλεγα με τίποτα, θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Ήταν μια αυθόρμητη δήλωση. Νομίζω ήταν το '15 με τα capital control, μία πολύ δύσκολη εποχή τότε για την Ελλάδα και ίσως είχε ανάγκη ο κόσμος να χαλαρώσει λίγο.

Ποτέ μου δεν μετρούσα, δεν είναι παγωτά τα κορίτσια για να τα μετράμε. Είπα ένα νούμερο έτσι τυχαία. Άλλωστε, πώς θα μπορούσαν να είναι και ακριβώς 4.000; Δηλαδή, τέτοια σύμπτωση; Πολλοί νόμιζαν ότι το έκανα επίτηδες για να προκαλέσω, για να προωθήσω την καριέρα μου κλπ. Γενικά αν παρατηρήσει κανείς την πορεία μου σε αυτό τον χώρο, δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω βασίσει τη δουλειά μου πάνω σε σκάνδαλα. Δεν θα ήθελα να με θυμούνται γι' αυτό», είπε αρχικά για την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες είχε συνευρεθεί ερωτικά.

«Εμείς στο πρώτο Survivor που πήγαμε, δεν ήταν τα λεφτά που έγιναν μετά. Εκτοξεύθηκαν τα budget. Στο πρώτο που είχα πάει νομίζω ο καλύτερος πρέπει να έπαιρνε 3.000 ευρώ την εβδομάδα. Πήγε τόσο καλά, αφού έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, που μετά από αυτό ήμασταν όλοι καλοπληρωμένοι. Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι αδικημένος.

Σε μία χώρα που ζορίζεται οικονομικά, το να βγαίνουν στις εκπομπές και να λένε τα λεφτά που παίρνουν οι παίκτες του Survivor για να βρίζει ο κόσμος που δουλεύει 15 ώρες τη μέρα για να παίρνει ένα χιλιάρικο και ακούει ότι ο άλλος παίρνει 5 χιλιάρικα την εβδομάδα... Άμα είναι έτσι να βγάλουμε τα ποσά που παίρνουν όλοι οι άνθρωποι στην τηλεόραση. Είναι μία παραγωγή που στοιχίζει 2 εκατομμύρια το μήνα», απάντησε στη συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με τα χρήματα που έπαιρνε στο Survivor.

Όταν ρωτήθηκε με ποια διάσημη Ελληνίδα θα έκανε κάτι θεωρητικά, καθώς αυτό το διάστημα έχει σχέση άλλωστε, δήλωσε: «Θα πω κάτι πολύ διαχρονικό, πολύ κλασικό. Ελένη Μενεγάκη... Επειδή λίγο πολύ τις έχω δει όλες σχεδόν από κοντά και βλέπεις αυτό που βγάζει, νομίζω ότι είναι μία προσωπικότητα που ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα».

Δείτε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις μαζί με τη σύντροφό του για το επόμενο βήμα στη σχέση τους - «Μετά από ένα χρόνο...»

«Τα περισσότερα λεφτά που έχω πάρει από διαφήμιση ήταν γύρω στα 20.000 δολάρια, που είχα κάνει μία παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Και τέλος, αποκάλυψε: «Είχα μία stalker, μία φανατική θαυμάστρια. Ήταν πιο άβολο αυτό που ένιωσα, την παρακολούθηση με την αστυνομία, εκείνη να με πλησιάζει στα τρία μέτρα από πίσω στην Εθνική Οδό με τα μεγάλα φώτα ανοιχτά. Απ' ότι μου είπαν στην αστυνομία αυτό μπορεί και να θεωρηθεί απόπειρα ανθρωποκτονίας...».

Δείτε επίσης: «Ξαφνικά όπως ήρθε να ποζάρει δίπλα μου, με χούφτωσε στα...» - Το ασύλληπτο περιστατικό που βίωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας με θαυμάστρια του