Ο Brian May των Queen υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο - Η ανάρτησή του στο Instagram

Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: Rock in Rio Lisboa / YouTube
Screenshot: Rock in Rio Lisboa / YouTube

Εν μέσω μια περιπέτειας με την υγεία του βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Brian May, κιθαρίστας του εμβληματικού συγκροτήματος Queen, ο οποίος υπέστει πρόσφατα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Για το περιστατικό αυτό, ο 77χρονος ροκ σταρ ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Εκεί, ο Brian May αποκάλυψε ότι το επεισόδιο αυτό τον άφησε προσωρινά ανίκανο να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι, πράγμα αρκετά επώδυνο για έναν κιθαρίστα. Ευτυχώς, όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο, ο rock star φαίνεται να επανέκτησε τον έλεγχο του χεριού του και πλέον είναι σε θέση να παίξει κανονικά κιθάρα.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος φάνηκε ιδιαίτερα θετικός και αισιόδοξος, ενώ μάλιστα διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι μπορεί ακόμα να παίζει κιθάρα, χαρακτηρίζοντας το επεισόδιο ως ένα «μικρό πρόβλημα υγείας».

«Είμαι εδώ για να σας φέρω μερικά καλά νέα – τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίζω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Το λέω αυτό επειδή υπήρχε κάποια αμφιβολία, επειδή εκείνο το μικρό πρόβλημα υγείας που ανέφερα, συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα και το ονόμασαν μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Δεν ήθελα να πω τίποτα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν ήθελα να γίνει τίποτα, ξέρετε. Πραγματικά δεν θέλω τον οίκτο.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαι καλά. Απλώς ακολουθώ τις οδηγίες, που είναι ουσιαστικά να μην κάνω τίποτα. Δεν μου επιτρέπεται να οδηγώ, να πετάξω με αεροπλάνο ή να ανεβάσω τον καρδιακό μου ρυθμό... αλλά είμαι καλά» ακούγεται να λέει ο Brian May στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Anne Hathaway: Η Χολυγουντιανή σταρ κάνει διακοπές στην Ελλάδα - Οι φωτογραφίες στο Ηρώδειο

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Brian May στο Instagram:

Σημειώνουμε, τέλος, ότι το πρόσφατο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο διάσημος κιθαρίστας είναι μονάχα το τελευταίο από μια σειρά προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει, όσον αφορά την υγεία του, καθώς ο ίδιος είχε υποστεί καρδιακή προσβολή πριν από τέσσερα χρόνια.