Τζένη Μελιτά - αποκάλυψη: «Μου ζήτησε να της δώσω το πουκάμισο του πρώην συντρόφου μου για να...»

Η Τζένη Μελιτά μίλησε για το χωρισμό της και διάφορα... ευτράπελα

Ελένη Μπορμπόλη
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μια ασυνήθιστη ιστορία αποφάσισε να μοιραστεί η Τζένη Μελιτά στη σημερινή 4/9 εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Το θέμα συζήτησης, μαζί με τον συμπαρουσιαστή της, Φώτη Σεργουλόπουλο, ήταν οι χωρισμοί, καθώς και το ανέμελο προσωπείο που επιλέγουν να προβάλλουν στα social media οι χωρισμένοι.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι μια φίλη της που μόλις είχε χωρίσει ζήτησε το πουκάμισο του συντρόφου της Τζένη Μελιτά, προκειμένου να ανεβάσει φωτογραφία στο Facebook με αυτό, ώστε να νομίζει ο πρώην της ότι βρήκε νέο σύντροφο.

Η αποκάλυψη της Τζένης Μελιτά

«Δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει μετά από έναν χωρισμό να δείξω ότι περνάω ωραία. Πρέπει να μου δώσω πόσο χρόνο; Ένα μήνα να μην υπάρχω στα social media για να δείξω ότι στεναχωρήθηκα. Δεν είχα εγώ μία γνωστή, η οποία μου είχε ζητήσει να της πάω ένα πουκάμισο από έναν πρώην σύντροφό μου, γιατί αυτή είχε χωρίσει… να το βάλει δίπλα στο κρεβάτι, να το βάλει στο Facebook, και να το δει ο πρώην της για να του πάρει εκδίκηση;», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια. Έτσι ένιωθε, έτσι έκανε. Είχε βάλει το πουκάμισο, δίπλα αυτή, ίσα-ίσα το μανίκι φαινόταν. Έβγαλε τη φωτογραφία», αποκάλυψε η Τζένη Μελιτά.

Δείτε επίσης: Από την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον - Η δημοσιογράφος που έφυγε από το MEGA

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι η Τζένη Μελιτά μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο πριν από λίγες ημέρες επέστρεψαν στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ, με την εκπομπή τους «Πρωίαν σε είδον» να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Όπως είπαν οι ίδιοι, το αίσθημα ήταν «σαν να μην πέρασε μια μέρα», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να καλωσορίζει το κοινό, λέγοντας: «Καλημέρα. Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω και πάλι. Να έχουμε μία όμορφη τηλεοπτική σεζόν, να είμαστε καλά, να έχουμε ωραία θεματάκια».

«Δεν το νιώθεις στο πλατό που πατάς ότι σαν να μην πέρασε μία μέρα; Παιδιά γυρίσαμε, τι κάνετε; Θα έχουμε ωραία θέματα. Η αλήθεια είναι ότι εκεί που κάθεσαι στην ξαπλώστρα, το κύμα έρχεται και σε πιτσιλάει πρωί πρωί και αμέσως τρως το club sandwich με την τηγανητή πατάτα, κανείς δεν αναφώνησε ότι μου λείπει το γραφείο. Αλλά εμείς εδώ έχουμε φτιάξει μία συνθήκη που έχει τόση αγάπη, τόση όρεξη, τόσο κέφι, που θες να έρθεις στο γραφείο, στη δουλειά με παλιούς και καινούριους συνεργάτες...», συμπλήρωσε η Τζένη Μελιτά.