Μαριτίνα Ντενίση: Ερωτευμένη η κόρη της Μιμής - Αυτός είναι ο σύντροφός της

Οι τρυφερές φωτογραφίες τους στην Κρήτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαριτίνα Ντενίση
Instagram / Μαριτίνα Ντενίση

Η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μετρά χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, τις βόλτες με τους φίλους και τα ταξίδια της. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα από τις διακοπές που έκανε στην Κρήτη με την παρέα της.

Δεν έλειψαν τα όμορφα τοπίο και τα χαμόγελα, ωστόσο οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν ήταν εκείνες με τις οποίες η ίδια μας σύστησε τον σύντροφό της. Οι δυο τους πόζαραν κοιτώντας ο ένας τον άλλο σε μία παραλία στα Μάταλα, ενώ στο καρουζέλ που ανέβασε υπάρχει και ένα βίντεο όπου περπατούν αμέριμνοι χεράκι χεράκι και είναι ό,τι πιο ρομαντικό.

Δείτε επίσης: «Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις, ότι...» - Τα σκληρά λόγια που άκουγε η Μαριτίνα Ντενίση

Οι φωτογραφίες της Μαριτίνας Ντενίση με τον σύντροφό της

«Crete, the land of Gods», έγραψε απλώς η Μαριτίνα στην ανάρτησή της και άφησε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους, γεμίζοντας χιλιάδες like και σχόλια στο λεπτό.


Η ίδια γιόρταζε πριν από λίγες μέρες, τον Δεκαπενταύγουστο συγκεκριμένα, και η μητέρα της της ευχήθηκε δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στο δικό της προφίλ στο Instagram.

«Η Παναγία ήταν πάντα η προστάτης του σπιτιού μας! Ήταν η μέρα της μεγάλης γιορτής Της γιορτής της μητέρας μας. Και το όνομα της πήρε η πολυαγαπημένη εγγονή της η Μαρτίνα. Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου που μου έχει δώσει μόνο χαρές και με κάνει περήφανη όλο και περισσότερο», έγραψε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

«Χρόνια πολλά θησαυρέ μου! Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στην ζωή μου! Και είμαι σίγουρη πως η υπέροχη μανούλα μου γιορτάζει μαζί μας από τον ουρανό!! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν σήμερα !! Δείξτε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας γιατί μόνο η αγάπη μας δίνει δύναμη σε τέτοιες εποχές», κατέληξε στο μήνυμά της για τον Δεκαπενταύγουστο.

Δείτε επίσης: «Η Μαριτίνα πίστευε ότι είμαι κακή μαμά, γιατί...» - Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για τη σχέση με την κόρη της

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της: