Ελεονώρα Μελέτη: Φωτογραφία από το γραφείο της στις Βρυξέλλες

Η πόζα με πουκάμισο και μαύρο παντελόνι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη και μας έδειξε το γραφείο της στις Βρυξέλλες. Η παρουσιάστρια που από δημοσιογράφος - παρουσιάστρια πλέον εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη, αφού εκλέχθηκε Συντονίστρια της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχει κάνει στροφή στην καριέρα της.

Εκλέχτηκε με 173.530 ψήφους για Ευρωβουλευτής και παρόλο που στην αρχή έκανε μια μεγάλη συζήτηση με τον σύζυγό της, καθώς θα λείπει πολλές ημέρες από το σπίτι και γενικά από την Ελλάδα, πήρε την μεγάλη απόφαση και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Πρωτεύουσα του Βελγίου.

Μάλιστα, σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει τον τρόπο που το ανακοίνωσε στην κόρη της: «Της λέω "προς το παρόν αγάπη μου μάλλον έχει τελειώσει η συγκεκριμένη δουλειά" και μου λέει "Και τι δουλειά θα κάνεις τώρα;" λέω "Θα κάνω μια δουλειά η οποία φροντίζει για τους άλλους, αγαπάς έμπρακτα του άλλους, ίσως χρειαστεί κάποιες φορές να κάνω ταξίδια. Όταν μπορώ θα σε παίρνω μαζί μου. Όταν δεν μπορώ θα είναι εδώ ο μπαμπάς, η γιαγιά, ο παππούς, η άλλη γιαγιά, ο άλλος παππούς. Είμαστε πολύ υποστηρικτικοί οικογένεια ο ένας με τον άλλον. Είναι ένα παιδί το οποίο έχει πολύ στιβαρό κέντρο ελέγχου. Έχει γύρω του ασφάλεια. Το έχουμε καταφέρει μαζί και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη».

Η μικρή ωστόσο, που αγαπάει πάρα πολύ τη μαμά της, λίγο πριν φύγει της έκανε ένα δώρο για να το πάρει μαζί της, το οποίο συγκίνησε πολύ την Ελεονώρα Μελέτη.

Αυτό είναι το γραφείο της Ελεονώρας Μελέτη στην Ευρωβουλή

Πριν λίγη ώρα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τη θέα που έχει από το γραφείο της στις Βρυξέλλες, ποζάροντας με σικ look.

Ελεονώρα Μελέτη γραφείο Ευρωβουλή