Άννα Μπεζάν - Δημήτρης Παππάς: Πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό η κόρη τους - «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα...»

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άννα Μπεζάν
Instagram / Άννα Μπεζάν

Το καλοκαίρι τελείωσε, μπήκε ο Σεπτέμβρης και σιγά σιγά όλοι επιστρέφουν στην ρουτίνα τους, στις δουλειές τους και στα σχολεία. Για κάποιους συμβαίνουν και τα νέα ξεκινήματα αυτό τον μήνα. Ανάμεσά τους η κόρη της Άννας Μπεζάν και του Δημήτρη Παππά, Χριστίνα, η οποία λίγο πριν γίνει δύο χρονών, ξεκίνησε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό.

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, συγκεκριμένα, η περήφανη μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της κρατώντας την κόρη της από το χέρι, μαζί με τον σύντροφό της, συνοδεύοντάς την μέχρι το σχολείο, για την πρώτη της ημέρα. Αν και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, υπήρχε και ένα περίεργο συναίσθημα γιατί βλέπουν πόσο γρήγορα μεγαλώνει η μικρή τους.

Δείτε επίσης: «Εμένα ρωτάς; Αυτόν πάρε τηλέφωνο!» - Η αντίδραση της Άννας Μπεζάν στις κάμερες σε ερώτηση για τον γάμο της με τον Δημήτρη Παππά

Η πρώτη μέρα της κόρης της Άννας Μπεζάν και του Δημήτρη Παππά

«Και ο παιδικός σταθμός ξεκίνησε και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Καλή μας χρονιά...», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια - δείτε εδώ φωτογραφίες από την ημέρα της βάφτισής της.

Άννα Μπεζάν Δημήτρης Παππάς κόρη παιδικός σταθμός
Instagram / Άννα Μπεζάν

Η γιαγιά της μικρής, Χριστίνα Παππά, η οποία την λατρεύει, πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε μεγάλο κανάλι και είχε μιλήσει για την σχέση τους, αποκαλύπτοντας πως της ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να την ακούει να την φωνάζει "γιαγιά", ενώ ανέφερε πως όταν εκείνη μεγαλώσει λίγο παραπάνω τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα μεταξύ τους: «Ως γιαγιά πιστεύω είμαι πολύ καλή και περιμένω να μεγαλώσει λίγο η Χριστίνα η εγγονή μου για να με καταλάβει, για να κάνουμε ταξίδια, πιστεύω θα την κακομάθω. Στην αρχή δεν μου άρεσε να με λέει γιαγιά, αλλά τώρα "λιώνω"», είχε πει συγκεκριμένα.