Έλενα Τσαγκρινού: Με ρόμπα και ασορτί εσώρουχα - Το σώμα της σχεδόν ένα μήνα μετά την γέννα

Μία κούκλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Έλενα Τσαγκρινού
Instagram / Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού στις 9 Αυγούστου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan. Ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, περίπου 2,800 γραμμάρια. Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν κλείσει ένα μήνα, η μητέρα του αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι το σώμα της τόσο καιρό μετά.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε στον καθρέφτη του μπάνιου της φορώντας μία ρόμπα και ασορτί εσώρουχα και εντυπωσίασε. Φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της και οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν γι' αυτό.

Δείτε επίσης: Το βίντεο του Dj Stephan από το δωμάτιο τοκετού την ώρα της γέννας - Οι αντιδράσεις του

Το σώμα της Έλενας Τσαγκρινού μετά τη γέννα

«Επιστρέφοντας», σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό: «Δεν κοιμόμαστε καθόλου!»


Η τραγουδίστρια, πριν ακόμα γεννήσει, είχε παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία είχε αποκαλύψει το όνομα που έχουν αποφασίσει για το παιδί τους, ενώ είχε προχωρήσει και σε λεπτομέρειες για την βάφτισή του: «Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Αρχικά δεν είχα πρόβλημα, ό,τι και να ερχόταν, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα, είναι περίεργο. Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας αρχικά σκεφτόταν κοριτσάκι και μου άρεσε. Θα το πούμε από τώρα το όνομα του παιδιού. Θέλουμε να βγάλουμε το μωρό μας Ηρακλή. Αποδεχτήκαμε ότι είμαι έγκυος στον πέμπτο μήνα. Παίρνω πολλή δύναμη από τις μαμάδες των social media, γιατί είμαστε η γενιά του κινητού.

Υπάρχει πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Γι' αυτό και περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν έχω ψάξει νυφικό, τώρα η έγνοια μου είναι στο μωρό, σε τίποτα άλλο», είχε πει ειδικότερα.