Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της στο νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Κουτσουμπή - Η ανακοίνωσή του

«Μωρό μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram/katken85
Instagram/katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει τρελά ερωτευμένη το τελευταίο διάστημα της ζωής της με τον Πάνο Κουτσουμπή και από το καλοκαίρι, μάλιστα, μοιράζεται όλο και περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες, πράγμα που σημαίνει πως τα πράγματα είναι σοβαρά μεταξύ τους - δείτε εδώ το δημόσιο "σ' αγαπώ της.

Άλλωστε όλους τους μήνες που έκανε διακοπές βρισκόταν στο πλευρό του στην Πάρο όπου ο ίδιος έχει και μαγαζί. Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και το απέδειξε μόλις εκείνος ανακοίνωσε και το νέο του επαγγελματικό project. Πριν από μερικές ώρες ο ίδιος, συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δήλωσε πως το καινούριο μαγαζί του θα ανοίξει στο Παγκράτι και με μία μικρή περιγραφή έδωσε κάποια στοιχεία στους ακόλουθούς του για να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Κουτσουμπή και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

«Απλότητα, καλή πρώτη ύλη, ελληνικότητα, καλές μουσικές και γκουντ vibes. Αυστηρά για ΑΣΩΤΟΥΣ! Έρχεται τον Οκτώβρη!», σημείωσε χαρακτηριστικά και η παρουσιάστρια έσπευσε να του σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση δηλώνοντας τον ενθουσιασμό και την περηφάνια της για εκείνον: «Δε μπορώ να περιμένω. Συγχαρητήρια μωρό μου».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Σε γυναικολόγο στο Ψυχικό λίγο μετά τις διακοπές της στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή (Φωτογραφία)

Πάνος Κουτσουμπής νέο βήμα σχόλιο Καινούργιου

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές ημέρες, το ζευγάρι βρέθηκε στην μαγευτική Ισπανία και μέσα από κάποια στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την είδαμε στην πιο απλή και υπέροχη version της!

Με τζιν σετ κι ένα απλό λευκό t-shirt, sneakers και το μαλλί κοτσίδα η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε κάτω από τον ήλιο του Σαν Σεμπάστιαν και νομίζουμε πως... έχει ότι θα ήθελε, δεν της χρειάζεται κάτι άλλο!