Power of Love: «Έχω ένα παιδάκι, το μεγαλώνω μόνη μου» - Η συγκινητική ιστορία της Έμιλυ για τον πατέρα του παιδιού της

Η εξομολόγηση της στην Κατερίνα Καραβάτου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Power of Love: «Έχω ένα παιδάκι, το μεγαλώνω μόνη μου» - Η συγκινητική ιστορία της Έμιλυ για τον πατέρα του παιδιού της

Στο χθεσινό 3/9 επεισόδιο του Power of love η Έμιλυ μπήκε στο Κόκκινο δωμάτιο και έχοντας απέναντι της την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τη ζωή της. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην 15 μηνών κόρη της που μεγαλώνει μόνη της με την βοήθεια της οικογένειας της καθώς με τον σύντροφό της έχει χωρίσει.

Το παιδάκι της απέκτησε με τον τότε σύντροφό της ενώ ήταν 1 χρόνο μαζί και το ήθελαν και οι δυο αφού ήταν συνειδητοποιημένοι. Ωστόσο, όταν ήρθε στη ζωή άλλαξαν όλα με αποτέλεσμα να χωρίσουν αφού θα ήταν το καλύτερο και για τους δυο.

Η εξομολόγηση της Έμιλυ στο Power of love για το παιδί της

«Έχω ένα παιδάκι, το μεγαλώνω μόνη μου. Το ήθελα πάρα πολύ. Είχα μία σχέση, το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Ήμασταν πάρα πολύ ερωτευμένοι, ήμασταν μαζί έναν χρόνο, έλεγα: βρήκα τον άντρα της ζωής μου, με αυτόν θέλω να κάνω παιδί. Συνειδητοποιημένοι και οι δύο. Όταν όμως ήρθε το παιδί στη ζωή μας, άλλαξαν όλα. Δεν ξέρω γιατί. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό, δεν θέλω να το συζητήσω. Αποφασίσαμε πως είναι καλύτερο να είμαστε χώρια», εξομολογήθηκε αρχικά η Έμιλυ στην κάμερα του Power of love (δείτε τον εδώ).

Συνεχίζοντας για το μωράκι της και την βοήθεια της οικογένειας της: «Η Λυδία είναι 15 μηνών. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου. Έχω βοήθεια από τους γονείς και από την αδελφή μου, την προσέχουν εκείνοι για να κάνω κι εγώ αυτό που θέλω. Δεν περιγράφεται αυτή η σχέση με τα λόγια. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα» (δείτε τα βίντεο που ανεβάζει με το μωράκι της).

Μάλιστα, στη συνέχεια συγκλόνισε για το ατύχημα που είχε και έμεινα ένα μήνα κλινήρης: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο ήταν να γίνω ηθοποιός αλλά ο πατέρας μου ήταν αντίθετος. Στην Γ’ Λυκείου είχα ένα ατύχημα, έσπασα τη μέση μου και κόντεψα να μείνω ανάπηρη. Είχα δύο κατάγματα και μου είπε ο γιατρός ότι, αν είχα σπάσει άλλον ένα σπόνδυλο, δεν θα σηκωνόμουν. Είχα βάλει στόχο να περπατήσω. Ήμουν έναν μήνα κλινήρης».