Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτοί είναι οι κουμπάροι τους - Αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο

«Παιδιά να σας συστήσω τους κουμπάρους μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτοί είναι οι κουμπάροι τους - Αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη σε ένα άκρως παραμυθένιο σκηνικό, έχοντας στο πλευρό τους στενούς συγγενείς και καλούς φίλους. Το ζευγάρι που μετράει λίγα χρόνια σχέσης πήρε την απόφαση να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα και να ενώσει τις ζωές του για πάντα ανταλλάζοντας όρκους αγάπης και πίστης.

Το ζευγάρι τα ετοίμασε όλα κάτω υπό άκρα μυστικότητα, ωστόσο, λίγο πριν τον γάμο, σε ένα ολιγοήμερο πάρτι που είχαν στήσει με τους φίλους τους στην Κρήτη, ξεκίνησαν να ανεβαίνουν οι πρώτες φωτογραφίες με την δημοσιογράφο ως bride to be, επιβεβαιώνοντας το όμορφο γεγονός.

Την Κυριακή 1/9 ήταν η μεγάλη ημέρα και οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς. Οι φίλοι του γαμπρού ξεκίνησαν να τον ξυρίζουν λίγο στο λαιμό, ενώ έβαλαν και μάσκες προσώπου. Από την άλλη, για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν όλα λίγο πιο ρομαντικά. Με τις φίλες της επιτέλους έζησαν όλα όσα είχαν ονειρευτεί σε πιο μικρή ηλικία.

Το νυφικό της ήταν πιο απλό σε ίσια γραμμή, ανοιχτή πλάτη και ντεκολτέ. Το πέπλο της ήταν μακρύ ενώ τα μαλλιά της πιασμένα κότσο (δείτε φωτογραφίες).

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι πάνω στην παραλία με μπόλικο χορό, τραγούδι και γέλιο, με την νύφη να αλλάζει ρούχα. Επέλεξε ένα μίνι στραφταλιζέ στενό φόρεμα και καομπόϊκές μπότες.

Αυτοί ήταν οι κουμπάροι στο γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαμ

Πριν λίγη ώρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ποιοι ήταν κουμπάροι στο γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εκκλησία με τον άντρα της και έγραψε «Παιδιά να σας συστήσω τους κουμπάρους μας».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν κουμπάροι γάμου

«Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί.
Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας.
Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία.

Οι καλύτεροι κουμπάροι που θα μπορούσαμε να είχαμε @kondia & @zimmisss και πλέον οικογένειά μας.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα ζήσαμε.
01•09•2024».