Δημήτρης Σταρόβας: Επέστρεψε στο θέατρο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο - Η συγκινητική στιγμή πάνω στη σκηνή

Ποιος πήγε να τον παρακολουθήσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στο θέατρο μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο καλλιτέχνης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του. Τέσσερις μήνες μετά επέστρεψε στην καθημερινότητα του με την υγεία του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το μόνο που θέλει χρόνο για να επανέλθει είναι η ομιλία του.

Την Τρίτη 3/8 λοιπόν, ανέβηκε στη σκηνή του Αμφιθεάτρου Σχολής Τυφλών στην Κύπρο. Με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι "Άγαμοι Θύται" και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσίασαν μία επετειακή παράσταση, με σταθμούς από τις καλύτερες στιγμές τους.

Ο Δημήτρης Σταρόβας λοιπόν δεν γινόταν να λείπει. Ανέβηκε στο σανίδι και αποθεώθηκε από τον κόσμο που τον καταχειροκρότησε. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Τάσος Τρύφωνος.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση!

Φωτογραφίες από την εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα

Δημήτρης Σταρόβας θέατρο

Η Άννα Σταθάκη, η οποία είναι γυμνάστρια σε δημοτικό σχολείο και έχει σπουδάσει Φυσική Αγωγή, έχει αναλάβει το personal training του, ενώ παράλληλα τον ενθαρρύνει να ακολουθεί πειθαρχημένα το νέο του τρόπο ζωής. Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει αφήσει πίσω του το κάπνισμα και τη μη υγιεινή διατροφή. Έχει χάσει ήδη 30 κιλά, ενώ η γυμναστική έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς του.

Από εκεί που μέχρι πρότινος δεν μπορούσε χωρίς τσιγάρο, πλέον απεχθάνεται ακόμη και τη μυρωδιά του καπνού. «Είναι άλλο πράγμα», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του Δημήτρη Σταρόβα, που τον βλέπουν υγιή και αδυνατισμένο. Φίλοι του αστειεύονται, λέγοντας πως είναι έτοιμος για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακόμη και οι γιατροί του έχουν εντυπωσιαστεί από τη θέλησή του και την ολοκληρωτική αλλαγή που έχει φέρει στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νιώθει τυχερός και ευγνώμων που κατάφερε με κόπο και υπομονή να σταθεί και πάλι στα πόδια του, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο του περασμένου Μαΐου. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες επισκεπτόταν συνεχώς το νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες που θα τον βοηθήσουν να επανέλθει ολοκληρωτικά. Πλέον, όμως, φαίνεται να έχει αφήσει οριστικά πίσω του αυτή την περιπέτεια.