Ιωάννα Τούνη: Οι φίλες της της έκαναν δώρο υαλουρονικό στα χείλη και προκλήθηκε χαμός - «Ήμαρτον πια! Σαν ροφοί όλες»

To unboxing με τα πανάκριβα δώρα των γενεθλίων της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα γενέθλια της είχε πριν από μερικές εβδομάδες (συγκεκριμένα 31 Αυγούστου) η Ιωάννα Τούνη και τα γιόρτασε στα μπουζούκια ακούγοντας Νίκο Βέρτη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έχοντας στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μπορεί να έχει γυρίσει τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, τις περισσότερες φορές μαζί με τον σύντροφό της και τον γιο τους, ωστόσο σαν τη Χαλκιδική δεν έχει... Εκεί γιόρτασε στη συναυλία του τραγουδιστή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Αυγούστου, με τα happenings των γενεθλίων της να μην σταματούν.

Περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες, και κρατώντας δύο τούρτες, μία τριώροφη και μία σε σχήμα J (κατά το j.touni) έσβησε τα κεράκια της και ευχήθηκε ακόμα μία χρονιά να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες - δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα, με ακάλυπτη πλάτη, αυτό που είχε δείξει και στα social media μέρες πριν.

Τα δώρα που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη - To unboxing στο Tik Τοκ

Μπορεί να άργησε αλλά δεν γινόταν να μην δείξει τα δώρα που δέχτηκε σε βίντεο που έκανε στο Tik Tok. Όπως αποκάλυψε και έδειξε στην κάμερα όλα τα δώρα της ήταν πανάκριβες τσάντες κόστους άνω των 1000 ευρώ η κάθε μια ξεχωριστά.

Αυτό το δώρο όμως που έφερε τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν η δωροεπιταγή για να κάνει υαλουρονικό στα χείλη της...

«Αυτό το δώρο μου το έκαναν η Ντόρις μαζί με την Λένια και την Στέλλα την Κηπουρού. Τις κολλητές μου. "Είσαι μ...ναρα. Δεν σου λείπει τίποτα εκτός από τα πιο jucy hot russian lips. Χρόνια πολλά φιλενάδα σε αγαπάμε". Και μου έχουν κάνει όντως δωροεπιταγή για ν πάνω να κάνω υαλουρέν. Είναι τρελές. Τις αγαπώ. Πεθαίνω», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη και πολλοί "έπεσαν" να την φάνε λέγοντας πως δεν χρειάζεται να μεγαλώσει άλλο τα χείλη της, ενώ κάποιοι έσταξαν φαρμάκι γράφοντας πως όλες πλέον έχουν γίνει σαν ροφοί.

@j.touni

Εσένα ποιο απο τα δώρα ειναι το αγαπημένο σου?❤️😇😇 #fyp #unboxing #birthday #viral #jtouni #tiktokgreece

♬ original sound - Ioanna Touni

Ιωάννα Τούνη υαλουρονικό χείλη