Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Αποχαιρετούν το καλοκαίρι με φόντο το ηλιοβασίλεμα

«Λιώνουν» ο ένας για τον άλλο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά αποχαιρέτησαν το φετινό καλοκαίρι με μια ρομαντική ανάρτηση. Ο ηθοποιός, γνωστός για την επιθυμία του να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μια τρυφερή στιγμή με τη σύζυγό του.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, η Γεωργία Κρασσά ακουμπά τρυφερά στον ώμο του Ορφέα Αυγουστίδη, με φόντο ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα, οι δυο ερωτευμένοι βρίσκουν πάντα χρόνο για να απολαύσουν ο ένας την παρέα του άλλου και ακόμα περισσότερο αυτούς τους μήνες που ο ηθοποιός αποχαιρέτησε πλέον τον ρόλο του «Αστέρη» στον «Σασμό» και μπόρεσε να αφοσιωθεί περισσότερο στους δικούς του.

Δείτε επίσης: Ορφέας Αυγουστίδης: «Πες του ότι μου λείπει και ότι τον αγαπώ» - Χαμός με τον γιο του και τα σχόλια της Δανάης Παππά στο Instagram

Το καλοκαίρι του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά έχει ονοματεπώνυμο

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Αχιλλέα, πέρασε το καλοκαίρι κάνοντας μικρές αποδράσεις, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Με αυτή τη ρομαντική φωτογραφία, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά έκλεισαν το κεφάλαιο του καλοκαιριού, έτοιμοι να υποδεχθούν τη νέα σεζόν. «Το καλοκαίρι μας», γράφει ο ηθοποιός, αφιερώνοντας αυτούς τους μήνες στην αγαπημένη του.