Ιωάννα Τούνη – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το Λας Βέγκας και τα σχέδια για τον επόμενο προορισμό

Ζητά ιδέες για «family vacay»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της με τις «συμπεθέρες» της, αυτή τη φορά ανεβάζοντας αδημοσίευτες φωτογραφίες από το αξέχαστο ταξίδι της στο Λας Βέγκας.

Στις αρχές του καλοκαιριού, η γνωστή επιχειρηματίας και influencer είχε επισκεφθεί την «πόλη της αμαρτίας» μαζί με τον γιο της, Πάρη, και τον καλό της φίλο, Στέφανο, περνώντας μοναδικές στιγμές γεμάτες χαλάρωση και διασκέδαση.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Ακολουθεί τον κανόνα της ενεργειακής θεωρίας - Τι κάνει όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που μαζεύει σπίτι της

Τα αδημοσίευτα στιγμιότυπα της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα, γνωστή για την αγάπη της για τα ταξίδια, εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να αποδράσει με την οικογένεια και τους φίλους της. Παρόλο που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν σταματά να σκέφτεται το επόμενο της ταξίδι. Στην ανάρτησή της, μάλιστα, ζήτησε από τους θαυμαστές της να της προτείνουν ιδέες για τον επόμενο προορισμό της οικογένειας.

«Αδημοσίευτες φωτογραφίες από Vegas & εγώ ήδη ψάχνω τον επόμενο προορισμό για family vacay. Any ideas?» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα, αποκαλύπτοντας τον ενθουσιασμό της για τις επόμενες περιπέτειες που θα ζήσει με τους αγαπημένους της.