Έλενα Ράπτη: Σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της Γιάννη Μπρατάκο - Στο Ηρώδειο βρέθηκε το ζευγάρι

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου

Η Έλενα Ράπτη και ο σύζυγός της, Γιάννης Μπρατάκος, έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο, όπου παρακολούθησαν τη συναυλία του Μίνωα Μάτσα στις 2 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι, χέρι-χέρι, έφτασε στο αρχαίο θέατρο, προσπαθώντας ωστόσο να μην δώσει δικαιώματα.

Η συναυλία, που αποτέλεσε μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία, συνδύασε το ρεμπέτικο με άλλα μουσικά είδη όπως το FADO, το TANGO και το BLUES, και περιλάμβανε συμμετοχές από διάσημους Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες.

Δείτε επίσης: Γιάννης Μπρατάκος: Η πρώτη ανάρτηση με την Έλενα Ράπτη - Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Στις πρώτες θέσεις η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος παρακολούθησαν τη συναυλία από τις πρώτες θέσεις, απολαμβάνοντας την ήχους και την ατμόσφαιρα του εμβληματικού χώρου, μαζί με άλλους καλεσμένους από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο. Στο πλευρό της φυσικά βρισκόταν και η Όλγα Κεφαλογιάννη, για να καμαρώσει τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα.

Δείτε φωτογραφίες:

Έλενα Ράπτη: Σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της Γιάννη Μπρατάκο
Έλενα Ράπτη: Σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της Γιάννη Μπρατάκο
Έλενα Ράπτη: Σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της Γιάννη Μπρατάκο

Θυμίζουμε εδώ, πως το ζευγάρι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα ο γάμος τους έγινε πριν από λίγους μήνες κάτω από άκρα μυστικότητα (δείτε εδώ). Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Γιάννης Μπρατάκος ξεπέρασε τον εαυτό του και όχι μόνο αναφέρθηκε στην Έλενα Ράπτη, αλλά δημοσίευσε και κοινή φωτογραφία τους.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μπρατάκου για την περιπέτεια της υγείας του

«Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τότε η ανηφόρα μας κατέληγε στον χαμογελαστό Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Η πιο πρόσφατη ανηφόρα με βρίσκει στο νοσοκομείο 401, εκτός εντατικής, υγιή και δυνατό πλέον, με την Έλενα αδιάκοπα δίπλα μου, γεμάτη πολύτιμη φροντίδα, αστείρευτη αγάπη και αληθινή έγνοια.

Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας», έγραψε ο Γιάννης Μπρατάκος.

Ο Γιάννης Μπρατάκος γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Είναι γιος του πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Άγγελου Μπρατάκου. Είναι Έλληνας πολιτικός και στέλεχος επιχειρήσεων, που διετέλεσε υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και διευθυντής της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 28 Μαρτίου 2024, όταν και παραιτήθηκε. Παράλληλα, διετέλεσε γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, από τον Ιούλιο του 2019.

Διατέλεσε πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως την ανάληψη των καθηκόντων του, ως Γενικός Γραμματέας στον Πρωθυπουργό, και ως Αντιπρόεδρος από το 2017 έως το 2021. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, από το 2006.

Πηγή: Wikipedia