Φωτεινή Πετρογιάννη: Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν την επιστροφή της στο Πρωινό

Μετράει αντίστροφα για τον πελαργό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε το περασμένο καλοκαίρι η εγκυμοσύνη της Φωτεινής Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε τα ευχάριστα με μία φωτογραφία από την παραλία, όπου πόζαρε με μαγιό και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να ξεχωρίζει.

Σε λίγες μέρες ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο «Πρωινό», δείχνοντας πως παρότι είναι σε ενδιαφέρουσα, δεν θα αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Απόδειξη ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη συμμετείχε στη φωτογράφιση της ομάδας, απ' όπου και ανέβασε ένα στιγμιότυπο.

Η νέα φωτογραφία της Φωτεινής Πετρογιάννη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του «Πρωινού», μαζί με την επίσημη φωτογραφία (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να μοιραστεί κι ένα χαριτωμένο backstage.

Η μέλλουσα μανούλα ποζάρει μόνη της στον φακό, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να φαίνεται, αλλά ελάχιστα βεβαίως. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν την επιστροφή της στο Πρωινό

Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο πατέρας του παιδιού της και η μάχη με τον καρκίνο

Αν και η Φωτεινή Πετρογιάννη πλέον διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της έχουν περάσει από πολλές δυσκολίες.

Ο πατέρας του παιδιού της και μέλλοντας σύζυγός της είναι ο σκηνοθέτης Μιχάλης Ρουμπής, ο οποίος εργάζεται στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool. Όπως είχε πρόσφατα αποκαλύψει η δημοσιογράφος, ο Μιχαλής Ρουμπής ανακάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο σε ηλικία μόλις 35 ετών.

«Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Κι εμένα ο σύντροφός μου, στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία... Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του», είχε εξομολογηθεί η ίδια.

Ευτυχώς, ο σκηνοθέτης κατάφερε να βγει νικητής στην μάχη του με τον καρκίνο και πλέον είναι υγιής, στο πλάι της γυναίκας του και του μωρού που έρχεται.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα όμως δεν ήταν το μοναδικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το ζευγάρι. Η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε πρόσφατα μιλήσει στο Πρωινό για την δυσκολία που αντιμετώπιζε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί (δείτε εδώ).