Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δακρυσμένη πριν από τον γάμο με τον Γρηγόρη Μόργκαν – Το "backstage" βίντεο που δημοσίευσε

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / Evridiki Valavani
Instagram / Evridiki Valavani

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της ελληνικής showbiz πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γρηγόρη Μόργκαν, σε μια κλειστή τελετή με λίγους και εκλεκτούς συγγενείς και φίλους.

Η αθλητικογράφος, που έγινε περισσότερο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, φαίνεται πως ακόμη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αναπολεί τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον σύζυγό της και τους δικούς τους ανθρώπους στα Χανιά.

Μάλιστα, σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, η ίδια ανήρτησε στο Instagram ένα βίντεο, μέσα από το οποίο μοιράζεται στιγμές από την προετοιμασία της, τα δάκρυα μπροστά στον πατέρα της, καθώς και κάποια στιγμιότυπα από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε μετά τον γάμο.

Το βίντεο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί. Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας. Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία. Οι καλύτεροι κουμπάροι που θα μπορούσαμε να είχαμε @kondia & @zimmisss και πλέον οικογένειά μας. Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα ζήσαμε. 01•09•2024».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι αναρτήσεις του την στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρευόταν!

Ο γάμος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Υπενθυμίζουμε ότι ο γάμος της Ευρυδίκης Βαλαβάνης και του Γρηγόρη Μόργκαν πραγματοποιήθηκε στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, με ελάχιστους (λιγότερους από 100) καλεσμένους.

Το ζευγάρι, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο πανέμορφο αυτό μέρος, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη συνοδεία αγαπημένων φίλων και συγγενών. Ο Κώστας Κοκκινάκης είχε τον ρόλο του κουμπάρου, καθώς το ζευγάρι διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις μαζί του μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor.

Ακολούθησε ο χορός των νεόνυμφων με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί ενώ όσο περνούσε το βράδυ η κατάσταση γινόταν όλο και πιο... διασκεδαστική αφού μέχρι το πρωί το νιόπαντρο ζευγάρι χόρευε με τους φίλους του!