Ελένη Βουλγαράκη: Έτσι ετοιμάζεται για να δει τον Φώτη Ιωαννίδη στο γήπεδο – Όλη η ρουτίνα ομορφιάς της

Πλέον δεν κρύβει τον έρωτά της και τα... μυστικά της!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Βουλγαράκη
Instagram / Ελένη Βουλγαράκη

Μπορεί το πρώτο διάστημα η Ελένη Βουλγαράκη να κρατούσε χαμηλούς τόνους γύρω από τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, ωστόσο πλέον το ζευγάρι δεν κρύβεται από τον φακό. Δεν είναι λίγες οι φορές που η κάμερα έχει συναντήσει την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια στο γήπεδο, ενώ και η ίδια έχει ανεβάσει στιγμιότυπα με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού εν ώρα δράσης.

Η Ελένη Βουλγαράκη έχει αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν μιλάει συχνά για τον Φώτη Ιωαννίδη. «Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν, και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Επειδή είναι πολύ σοβαρός αθλητής, δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι», έχει πει στον αέρα του Πρωινού.

Δείτε επίσης: H Ελένη Βουλγαράκη μπήκε στην κουζίνα και ο Φώτης Ιωαννίδης την... αποθεώνει για τα viral αγγουράκια!

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Ελένης Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη κατέγραψε τον εαυτό της σε ένα «Get ready with me» βίντεο, μία ιδιαίτερη δημοφιλή κατηγορία στο TikTok. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Get ready with me για να δω το αγόρι μου στο γήπεδο», αναφερόμενη φυσικά στον Φώτη Ιωαννίδη πριν ξεκινήσει να βάφεται με διάφορα προϊόντα που της έχουν συστήσει. Φυσικά δεν έλειψαν οι πράσινες καρδιές από φίλους του «τριφυλλιού», ενώ άλλοι της είπαν να μείνει... σπίτι, καθώς ο αγαπημένος της αγχώνεται όποτε τη βλέπει στο γήπεδο και δεν βάζει γκολ.

Δείτε το βίντεο: