Μαντώ Γαστεράτου: Ξανά στο νοσοκομείο λίγο πριν γεννήσει - Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Είναι η δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για τρίτη φορά μέσα στους επόμενους μήνες. Δυστυχώς, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει περάσει ορισμένες δυσκολίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο δύο φορές.

Συγκεκριμένα, μέσα στον Αύγουστο, η ίδια είχε αναρτήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο. Αν και ήταν εμφανές ότι η νοσηλευόταν, η ραδιοφωνική παραγωγός δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σε σχέση με τα αίτια που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Ένα μήνα μετά, Τρίτη 3 Σεπτμεβρίου, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε εκ νέου story μέσα από το νοσοκομείο, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Η Μαντώ φαίνεται αρκετά εξαντλημένη, ενώ η ανάρτησή της συνοδεύεται με την λεζάντα: Once Again (σ.σ.: «Πάμε για άλλη μια φορά»).

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Μαντώ Γαστεράτου από το νοσοκομείο:

mando-gasteratou
Instagram

Διαβάστε επίσης: Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - Το gender reveal μαζί με τα παιδιά της

Μαντώ Γαστεράτου: «Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος»

Μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Summer's Cool, η παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την εγκυμοσύνη της.

«Πέρασα μία μικρή περιπετειούλα το καλοκαίρι αλλά τώρα όλα καλά. Πάμε για το τρίτο παιδί. Υπάρχει σταθερή ημερομηνία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτά είναι και απρόβλεπτα. [...] Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος, είναι εναλλασσόμενα τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα. Πένθος δεν είναι μόνο η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά είναι και η επαναδιαπραγμάτευση της προσωπικότητας. Το πένθος είναι και για το κορίτσι που αφήνεις πίσω και τον νέο ρόλο που αναλαμβάνεις», εξομολογήθηκε η Μαντώ Γαστεράτου.

Όσον αφορά την εμπειρία της μετά από 3 εγκυμοσύνες, η ίδια είπε: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πολύ ενεργή ακόμη, τότε δούλευα και στην τηλεόραση, οπότε πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβα. Δεν τη βίωσα όπως τη βιώνω τώρα. Βέβαια, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και εμείς είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι».