Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στην αγκαλιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το τελευταίο γύρισμα στο Maestro

Κάπως έτσι ολοκληρώνεται ένας όμορφος ρόλος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

It's a wrap για τον 3ο (και τελευταίο) κύκλο του Maestro, που ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του αυτές τις μέρες. Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποχαιρετούν την Κλέλια και τον Ορέστη που υποδύθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, σε μία σειρά που τους έφερε στις πρώτες θέσεις των trends του Netflix, πέρα από την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης με το Mega.

Οι συνεργάτες της Κλέλιας Ανδριολάτου κατέγραψαν τις αντιδράσεις της ηθοποιού μόλις γύρισε το τελευταίο πλάνο που θα προβληθεί στη σειρά Maestro. Μετά το cut, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «εισέβαλε» στο πλάνο, με συνεργάτες του να κρατούν μικρά κεριά-«βεγγαλικά» και αγκάλιασε την πρωταγωνίστρια.

Δείτε επίσης: Κλέλια Ανδριολάτου: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις βουτιές της στην Κίμωλο

Η συγκίνηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Από την πλευρά της, ούτε η νεαρή πρωταγωνίστρια έκρυψε τη συγκίνησή της για τον ρόλο που αγάπησε και κλήθηκε να αποχαιρετήσει. Η Κλέλια Ανδριολάτου ξέσπασε σε κλάματα, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να την παρηγορεί και να της λέει «μπράβο» για το τελευταίο της πλάνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κι εκείνος αποχαιρέτησε τον Ορέστη λίγο αργότερα.

Η ανάρτησή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τα γυρίσματα του Maestro

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αποχαιρετήσει και τους Παξούς, τον τόπο όπου γυρίστηκε μεγάλο μέρος του Maestro. «Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί. Και καθώς το έφτιαχνα θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους. Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας.

Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές. Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια,εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με backstage στιγμές και παρεΐστικές εικόνες των πρωταγωνιστών: