Χριστίνα Κοντοβά: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια υγείας της σχεδιάστριας

Περαστικά!

Instagram/ckontova
Instagram/ckontova

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά όπως όλοι γνωρίζουμε πριν από λίγες μέρες είχε γενέθλια καθώς έκλεισε τα 46 της χρόνια. Το εορταστικό αυτό γεγονός, το γιόρτασε με πολύ στενά και αγαπημένα της πρόσωπα συγγενείς και φίλους, αναμεσά τους πολλά επώνυμα πρόσωπα όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Αθηνά Οικονομάκου και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Λίγες μέρες μετά το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της, η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, είχε μια μικρή περιπέτεια της υγείας της και όπως γνωρίζουμε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αμυγδαλών χτες 2/9. Η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο instagram το γνωστοποίησε και έτσι με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο καθησύχασε τους θαυμαστές και follower της, κάνοντας έτσι χιούμορ με την κατάσταση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε, ότι οι αδερφές της είναι δίπλα της σε όλη αυτή την περιπέτεια και αυτό εύκολα μπορούμε να το διαπιστώσουμε από την σχετική φωτογραφία που έχει αναρτήσει η Χριστίνα πρόσφατα στον λογαριασμό της στο instagram.

Το αισιόδοξο μήνυμα της Χριστίνας Κοντοβά

Μια μέρα μετά η Χριστίνα Κοντοβά, επανήλθε και με μια νέα της ανάρτηση αποκάλυψε πως θα πάρει εξιτήριο και πως το χειρουργείο πήγε πολύ καλά, παρόλο που η ίδια πονάει αρκετά.

Χριστίνα Κοντοβά
Instagram/ckontova

«Έτοιμη για εξιτήριο...Ευχαριστώ για όλα σας τα μηνύματα. όλα είναι καλά, άλλα με πολύ πόνο ακόμα» αναφέρει η ίδια σε σχετικό της story.

Πριν από λίγες ώρες η Χριστίνα Κοντοβά, ανάρτησε την στον λογαριασμό φωτογραφία με τις αδερφές της να της συμπαραστέκονται στα νοσηλεία (διαβάστε περισσότερα εδώ)