Κωνσταντίνος Αργυρός: Μπαμπάς για πρώτη φορά το Νοέμβριο - Πως θα ονομάσουν το αγοράκι τους με την Αλεξάνδρα Νίκα

Η οικογένεια ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως διανύει εδώ και μήνες το αγαπημένο αυτό ζευγάρι της ελληνικής showbiz που παρά το γεγονός πως προσπαθούν και οι δυο με νύχια και με δόντια να αποφύγουν την δημοσιότητα, η δημοσιότητα πάντα τους βρίσκει. Μπορεί ούτε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ούτε η Αλεξάνδρα Νίκα να έχουν επιβεβαιώσει πως περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους αλλά εμείς όχι απλά γνωρίζουμε πως θα είναι αγοράκι αλλά μάθαμε και πως θα το βαφτίσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τζώρτζια Συρίχα, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει στο πρώτο τους παιδί το όνομα του μπαμπά του γνωστού τραγουδιστή!

Και το όνομα αυτού, λοιπόν, Βασίλης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μπαμπάς για πρώτη φορά το Νοέμβριο

Υπενθυμίζουμε πως η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023, είναι δηλαδή πάνω από 1,5 χρόνο μαζί, μετά από ένα κοινό ταξίδι τους στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην Φλωρεντία και την Τοσκάνη, παρόλο που δεν υπάρχουν κοινά τους στιγμιότυπα δημοσιευμένα είτε στα social media είτε στα περιοδικά.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Αλεξάνδρα Νίκα

Πρόκειται για γόνο της γνωστής οικογένειας που έχει στην κατοχή της την διάσημη αλυσίδα με αλλαντικά. Ο Παναγιώτης Νίκας υπήρξε πρωτοπόρος και ίδρυσε μία από τις πρώτες εταιρείες αλλαντικών το 1966 , ως οικογενειακή επιχείρηση. Το 1970 απόκτησε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και το 1971 ιδρύθηκε η Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε. με αρχικό κεφάλαιο 14.000.000 δρχ. και έδρα στην Οικονομίδου 6-8 στο Περιστέρι.

Μόλις δύο χρόνια αργότερα η αλλαντοβιομηχανία του Σπαρτιάτη Π. Νίκα ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που λάνσαρε το γνωστό μας παριζάκι, αλλά και αλλαντικό σε τετράγωνο σχήμα για τοστ. Η εταιρεία μπήκε στο Χ.Α. στις 22 Απριλίου 1991 με την ονομαστική αξία της μετοχής να ανέρχεται σε 200 δραχμές, αντλώντας κεφάλαια 1,425 δισ. δρχ. και η έδρα της, σύμφωνα με πληροφορίες από το ot.gr, βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο Αττικής.


Πάμε, όμως, πίσω στην πρωταγωνίστρια! Η ίδια είναι κόρη του Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα. Είναι 25 ετών και μέχρι πρότινος σπούδαζε στην Καλιφόρνια, ενώ έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη.

Γνωρίστηκε με τον τραγουδιστή μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι στην Ιταλία και έκτοτε είναι αχώριστοι! Τα ταξίδια είναι μία από τις κοινές τους αγάπες και ήδη έχουν πραγματοποιήσει αρκετά μαζί - δείτε εδώ φωτογραφίες από την "κρουαζιέρα" τους στα νησιά της Ελλάδας.