Έλενα Τσαβαλιά: Στην Πάρο με τον 20χρονο γιο της και την σύντροφό του - Τα νυχτοπερπατήματα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και τα "καυτά" φιλιά του ζευγαριού

Μοιάζουν σαν μαμά και κόρη, πεθερά και νύφη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
harrysef - Ιnstagram / NDP
harrysef - Ιnstagram / NDP

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Χάρη, ο οποίος είναι πλέον 20 χρονών και είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους. Έχουν την καλύτερη δυνατή σχέση μαζί του και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ οι δυο γονείς έχουν σαν κόρη τους και την σύντροφο του νεαρού, την Βένια.

Η ηθοποιός και το νέο ζευγάρι, μάλιστα, βρέθηκαν μαζί στην Πάρο για διακοπές και εκεί αποφάσισαν να περάσουν και τα γενέθλια του κοριτσιού. Η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε βίντεο μαζί της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τραγουδούσαν στην κάμερα, διασκεδάζοντας σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του νησιού, αλλά και μία φωτογραφία της για να της ευχηθεί.

Οι διακοπές της Έλενας Τσαβαλιά με τον γιο της και την σύντροφό του στην Πάρο

«Happy Birthday, Love you», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Έλενα Τσαβαλιά σύντροφος γιου
Instagram / Έλενα Τσαβαλιά

Ο γιος της, από την άλλη πλευρά, ανέβασε στο προφίλ του ένα ασπρόμαυρο story από το φιλί που αντάλλασσαν πάνω σε σκάφος κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και έγραψε: «Happy Birthday my love» - δείτε εδώ φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει και σε άλλες τρυφερές τους στιγμές.

Χάρης Σεφερλής σύντροφος
Instagram / Χάρης Σεφερλής

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην τηλεόραση ο Μάρκος Σεφερλής είχε κάνει μία αναφορά για την νεαρή Βένια και την γνωριμία τους. Πιο συγκεκριμένα, είχε δηλώσει με χιούμορ: «Γνώρισα την κοπέλα του γιου μου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, γιατί είναι στα πρότυπα της μαμάς του. Έχει το γονίδιο μάλλον το δικό μου, του αρέσουν οι ξανθές, οι εντυπωσιακές». Πράγματι, ωστόσο, αν δει κανείς την σύζυγο του και την κοπέλα του γιου του θα παρατηρήσει πως μοιάζουν σαν μητέρα και κόρη.

Δείτε επίσης: «Η Έλενα είναι πολύ αυστηρή μαζί μου», «Ο γιος μου έκλαιγε με αναφιλητά...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή για την Τσαβαλιά και τον Χάρη