Εβελίνα Παπούλια: «Διέλυσα οικονομικά τον πατέρα μου!» - «Είχα δυσκολία στο να κάνω παιδί και...»

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει τις αλήθειες της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: «Διέλυσα οικονομικά τον πατέρα μου!» - «Είχα δυσκολία στο να κάνω παιδί και...»

Μια μέρα μετά την πρεμιέρα του Πρωϊαν σε είδον για τη νέα σεζόν (δείτε εδώ πόσο έκανε σε νούμερα τηλεθέασης) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν στο πλατό την Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός ήταν άκρως αφοπλιστική με τις δηλώσεις και τις αποκαλύψεις της.

Η Εβελίνα Παπούλια μέσα σε λίγη ώρα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για το πόσο ήθελε να γίνει μαμά αλλά και για τη νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει, Αρχελάου 5.

Οι αποκαλύψεις της Εβελίνας Παπούλια

«Έφυγα για την Αμερική για να σπουδάσω χορό στα 20-21. Δεν υπήρχε κανένας να διδάσκει γκράχαμ στην Ελλάδα, οπότε πήγα με αυτό το σκεπτικό. Ήταν μία παρορμητική στιγμή. Εγώ ταξίδευα στο εξωτερικό από τα 13, δεν ήταν κάτι που μου φαινόταν μεγάλο», αφηγείται η Εβελίνα Παπούλια.

«Δεν φάνηκε περίεργο στους γονείς μου, οικονομικά όμως τον διέλυσα τον πατέρα μου. Ήταν πολύ ακριβά τότε. Μου είχε πει τότε: όσο αντέξω.

«Ποτέ δεν με είχαν ζορίσει οικονομικά οι γονείς μου. Είχαν ή δεν είχαν, ήταν σαν να είχαν. Το κάνω κι εγώ αυτό. Ακόμα κι όταν δεν είχα χρήματα, δεν αγχωνόμουν. Ήξερα ότι θα μου έρθουν. Θυμάμαι μια φορά που έπρεπε να πάω στο θέατρο και δεν είχα καθόλου λεφτά. Είπα: θα το πάω ποδαράτο. Βρήκα κάτω ένα δεκάρικο (δραχμές) και λέω: δεν παίρνω ένα ξυστό; Και κέρδισα 500 δραχμές»

«Την αίσθηση του κινδύνου την απέκτησα όταν έκανα την κόρη μου, Αφροδίτη. Έπρεπε να είμαι υγιής γιατί είχα ένα παιδί. Δεν είμαι η κλασική μαμά, προστατευτική κλπ. Είμαι ερωτευμένη με την Αφροδίτη, κάθε φορά που την βλέπω είναι σα να την βλέπω πρώτη φορά. Είμαι σε ένα πικ ενδιαφέροντος συνέχεια»

«Όταν την πρωτοείδα να παίζει έριξα πολύ κλάμα. Έχω έναν θαυμασμό, είναι αυτόνομη, αυτόφωτη, δεν μου έχει ζητήσει ποτέ βοήθεια. Έχω ορκιστεί πως δεν θα την συμβουλεύσω ξανά για την δουλειά, το έκανα μια φορά και για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα. Της είπα όπως ξεκίνησα εγώ ξεκινάς κι εσύ.

Προέκυψε να κάνω παιδί στα 27 μου. Είχα δυσκολία στο να κάνω παιδί και μάλιστα όταν έμεινε έγκυος θυμήθηκα ότι είχα πει πως στα 27 μου θέλω να γίνω μαμά. Ήθελα πάντα παιδί, αλλά η μητέρα μου μου έλεγε ότι δεν μπορώ να σε φανταστώ με παιδί, αποκλείεται.

Στον υπέρηχο στους δυο μήνες, εκεί που μου τον έκανε ο γιατρός του λέω μα δεν είναι μια κούκλα; Και μου λέει τι λέτε κυρία μου; Πάντα ήθελα να κάνω κόρη»

«Στην Αρχελάου 5 είμαι θεότρελή, είμαι πάρα πολύ τρελή και καπάτσα, ξύπνια! Βρίσκω ιδέες και καινούργια πράγματα! Ο σύζυγος με κερατώνει με την κολλητή μου φίλη κι εγώ για να τον εκδικηθώ του παίρνω όλη την πολυκατοικία στην Αρχελάου 5! Σκοπός μου, λοιπόν, είναι να πουλήσω όλη την πολυκατοικία. Ξεκινάμε την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου κάθε βράδυ στις 21:00. Έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια. Θα τα μάθετε όλα!»