Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το υπέρλαμπρο νυφικό της Μαράια όλο δαντέλα με κορσέ - Η φωτογραφία από τον πρώτο τους χορό

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο από τον γάμο τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το υπέρλαμπρο νυφικό της Μαράια όλο δαντέλα με κορσέ - Η φωτογραφία από τον πρώτο τους χορό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια, σε μια υπέροχη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino στην Πύλο. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας είχε φροντίσει να έχει παντού προστασία για να μην μπορέσουν να εισβάλλουν παπαράτσι στο μυστήριο ή το γλέντι και ζήτησε και από τους καλεσμένους του να είναι διακριτικοί με τις αναρτήσεις τους, παρόλα αυτά, το τελευταίο 24ωρο έχουν έρθει διάφορα στιγμιότυπα στο φως της δημοσιότητας.

Ο ΑΝΤ1, μάλιστα, πρόβαλλε για πρώτη φορά μία φωτογραφία - πιθανότατα - από τον πρώτο χορό του ζευγαριού, στην οποία φαίνεται και το κοστούμι του NBA Star, το οποίο περιλάμβανε μαύρο παντελόνι και λευκό σακάκι, αλλά και το υπέρλαμπρο νυφικό της νύφης, το οποίο ήταν όλο δαντελένιο και στο πάνω μέρος είχε κορσέ.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους - Τι έγραφε

Το νυφικό της Μαράια και ο πρώτος χορός στον γάμο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτος χορός στον γάμο

Άλλη μία φωτογραφία που ο σταθμός του Αμαρουσίου έφερε στο φως απεικονίζει το δώρο που έκαναν σε κάθε καλεσμένο οι νεόνυμφοι. Πρόκειται για ένα μπουκάλι κρασί από την πρώτη σοδιά του γαμπρού, το οποίο φέρει το όνομα της γυναίκας του, Μαράια, και συνοδευόταν από μία κάρτα που έγραφε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε μαζί μας σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Ευχόμαστε να απολαύσετε την διαμονή σας και να φτιάξετε όμορφες αναμνήσεις».

Γιάννης Αντετοκούνμπο γάμος δώρο καλεσμένων

Η διαφορά ηλικίας τους

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαράια Ρίντλσπριγκερ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992, άρα σήμερα είναι 32 ετών και ασχολείτο με το βόλεϊ, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1994 και σήμερα είναι 29 ετών. Έχουν, δηλαδή, τρία χρόνια διαφοράς.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα χρόνο μετά την αποφοίτηση της νύφης από το κολέγιο του «Rice Owls», το 2013, όπου άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στην Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».