Άντζελα Γκερέκου: Το ζεϊμπέκικο στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου με το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου - Φώναζαν και την χειροκροτούσαν όλοι γύρω της

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άντζελα Γκερέκου: Το ζεϊμπέκικο στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου με το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου - Φώναζαν και την χειροκροτούσαν όλοι γύρω της

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο πολυσυζητημένος γάμος του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου (δείτε εδώ τις 20 στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες από αυτόν) στον οποίο παρευρέθηκαν πολλοί από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην σειρά που σκηνοθετεί ο ίδιος στο MEGA, την Γη της ελιάς, ανάμεσα στους οποίους είναι, φυσικά, και η Άντζελα Γκερέκου.

Έλαμπε ολόκληρη με το πολύ ανοιχτό γαλάζιο φόρεμά της που γυάλιζε στο φως και τα χρυσά της σκουλαρίκια. Ήταν σίγουρα μία από τις παρουσίες που τράβηξε τα βλέμματα. Είχε και έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, αφού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γαμπρού, όπου όλοι ήταν συγκεντρωμένοι σπίτι του, τον έζωσε με το κόκκινο μαντήλι.

Ο χορός της Άντζελας Γκερέκου με το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου

Όταν, όμως, χόρεψε στο γλέντι που ακολούθησε μετά την εκκλησία, εκεί είναι όλοι την αποθεώσαν κανονικά, την χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός που είχαν κλείσει οι νεόνυμφοι για την διασκέδαση στο γαμήλιο πάρτι, τραγούδησε Τόλη Βοσκόπουλο και η ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε το πιο ωραίο της ζεϊμπέκικο με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και μεγάλη συγκίνηση.

Φυσικά, στο πλευρό της είχε και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Δευτέρα 2/9, δείχνοντας το εντυπωσιακό ασπρόμαυρο ρούχο που διάλεξε να φορέσει, ενώ το καρουζέλ της έκλεινε και με τις δικές της χορευτικές φιγούρες.


Βαρύ ζεϊμπέκικο χόρεψε και ο γαμπρός με την σύζυγό του, οι οποίοι άλλαξαν ρούχα στο γαμήλιο πάρτι. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ντύθηκε στα μαύρα, ενώ πριν φορούσε λευκό κοστούμι, ενώ η καλή του φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με κρόσσια και γεμάτο στρας, κλέβοντας τις εντυπώσεις - δείτε εδώ τι φορούσαν στην εκκλησία.

Δείτε επίσης: Απών από τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Η ανάρτησή του