Mad Clip: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η πρώην σύντροφός του, Αρετή - Ήταν μαζί 4 χρόνια

Τρία χρόνια μετά τον θάνατό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή. Ξημέρωνε Πέμπτη και ο ίδιος μόλις είχε φύγει από τον γάμο πολύ καλής του συνεργάτιδας όταν έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε. Το αμάξι του κατέληξε καρφωμένο σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη και διαλύθηκε σε σημείο που χρειάστηκαν 12 άτομα και δύο ώρες μέχρι να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα του.

Ο θάνατός του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε ολόκληρη την showbiz και στους θαυμαστές του, όμως η μνήμη του παραμένει ζωντανή και ο κόσμος ακόμα λατρεύει και τραγουδάει τα κομμάτια του. Ο καλλιτέχνης, λίγο πριν το δυστύχημα είχε χωρίσει με την επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του, Αρετή, με την οποία όμως διατηρούσε άψογες σχέσεις, γεγονός που αποδεικνύεται και από το στεφάνι που είχε στείλει στην κηδεία του, το οποίο έγραφε «Στην αδελφή ψυχή μου».

Δείτε επίσης: "Λύγισε" η Άσπα για τον Mad Clip - «Η απώλεια του αδερφού μου ήταν ένα σοκ»

Mad Clip Αρετή

Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή

Η ίδια, πλέον, ζει μια διαφορετική ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας κάνει και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κλειστό. Έχει πραγματοποιήσει, βέβαια, μία εμφάνιση στην τηλεόραση και αυτό για να μιλήσει για το επαγγελματικό της βήμα που δεν είναι άλλο από την δημιουργία κοσμημάτων.

Έχει σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Οικονομία και Ανάπτυξη, και έκανε πρακτική άσκηση σε λογιστήριο, όμως από το 2017 έχει το δικό της brand, το MMI Jewellers, με δικά της αξεσουάρ, τα οποία φορούσε και ο ράπερ. «Ο Mad είχε ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες φορώντας τα και βομβαρδιζόταν με ερωτήσεις από φαν και φίλους του σχετικά με το πού μπορούν να τα βρουν για να τα αγοράσουν. Έτσι, μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε το δικό μας brand με χιπ χοπ κοσμήματα, το οποίο ξεκινήσαμε με grillz και ύστερα επεκταθήκαμε σε chains για τον λαιμό, για το χέρι και άλλα πολλά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Δείτε επίσης: ''Tι απέγιναν τα λεφτά του;'' - Ξεσπά ξανά ο παππούς του Madclip για την περιουσία του και την Αρετή

TAGS