Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες με την σύντροφό του σε παραλία της Μυκόνου

Δεν είχαν πάρει χαμπάρι τον φακό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει φτιάξει εδώ και καιρό τη ζωή του μαζί με την Influencer Μαρία Παπαγεωργίου, με την οποία μοιράζεται την αγάπη του για τα ταξίδια. Όλο το καλοκαίρι πέρασαν από διάφορα ελληνικά νησιά, ενώ αρκετό διάστημα έμειναν και στη Μύκονο, όπου η νεαρή έχει εξοχικό.

Εκεί τους συνάντησαν και οι παπαράτσι για πρώτη φορά! Ο πρώην Survivor έφτασε πρώτος στην παραλία, μαζί με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία είναι κοινή τους φίλη, για να μη δώσει στόχο, και λίγο αργότερα έφτασε και η καλή του. Έκαναν τις βουτιές τους και χαλάρωναν σε γνωστό beach bar, παραμένοντας διακριτικοί.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος - Οι αναρτήσεις του την στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρευόταν!

Οι πρώτες φωτογραφίες παπαράτσι του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Μαρία Παπαγεωργίου

Ο ίδιος, μάλιστα, έχει εξηγήσει πολλές φορές πως δεν θέλει να προβάλλει την προσωπική του ζωή και δεν θέλει να προκαλεί, γι' αυτό και προσέχει αρκετά. Ακόμη και στις ξαπλώστρες, δηλαδή, δεν καθόντουσαν δίπλα δίπλα. Υπάρχει και βίντεο από εκείνη την ημέρα (δείτε το εδώ).

Χατζηθεοδώρου Βασάλος Μύκονος

Παπαγεωργίου Βασάλος

Παπαγεωργίου Χατζηθεοδώρου

Παπαγεωργίου Βασάλος Μύκονος

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram

Το ζευγάρι τις προηγούμενες ημέρες πέρασε και από την Κέα - οι αναρτήσεις από τα ίδια μέρη τους πρόδωσαν για άλλη μία φορά - και στην παρέα τους ήταν και η καλή τους φίλη Χριστίνα Κανελλοπούλου, η οποία άθελά της προφανώς δημοσίευσε πριν από κάποια 24ωρα την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στα social media, μια φωτογραφία που ανέβασε σε story και τους έδειχνε να αγκαλιάζονται κάτω από το ηλιοβασίλεμα, μια φωτογραφία που μέσα σε λίγα λεπτά, έτσι όπως ανέβηκε, κατέβηκε!

Εμείς, όμως, την κρατήσαμε και σας την παρουσιάζουμε...

Κωνσταντίνος Βασάλος