Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Το απρόσμενο δώρο που έκαναν στην κόρη τους - «Της πήραμε ένα...»

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Χατζίδου
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, Μελίτα, πριν από μερικές ημέρες έκλεισε τα 5 (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό πάρτι που της έκαναν στην Χαλκιδική) και οι δύο γονείς αποφάσισαν, εφόσον εκείνη μεγάλωσε αρκετά πια, να της κάνουν ένα πολύ σημαντικό δώρο.

Τα περισσότερα παιδάκια λατρεύουν τα ζωάκια και η ίδια δεν αποτελεί εξαίρεση, γι' αυτό και αποφάσισαν να της πάρουν ένα κατοικίδιο. Δεν επέλεξαν ούτε σκύλο ούτε γάτα, αλλά ένα ινδικό χοιρίδιο, το οποίο από τη στιγμή που η μικρή τους το παρέλαβε, δεν το άφηνε από τα χέρια της, του έδινε φιλάκια και χαμογελούσε ασταμάτητα.

Το δώρο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στην κόρη τους

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια σύστησε το νέο μέλος της οικογένειάς τους μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά το οποίο η κόρη της, μάλιστα, ακούγεται να κάνει σχέδια για τα μέρη που μπορεί να βρεθεί μαζί με αυτό, ενώ εκείνη εξηγούσε πως είναι πολύ σωστή επιλογή για τα παιδιά το συγκεκριμένο κατοικίδιο.

«Της πήραμε ένα ινδικό χοιρίδιο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την κόρη τους: «Ξύπνησε με κλάματα, σαν να μην μπορεί να πάρει ανάσα»

Το ζευγάρι, γενικότερα, λατρεύει να γεμίζει με όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες την Μελίτα, και ένας ακόμη τρόπος για να το κάνουν είναι τα ταξίδια. Το καλοκαίρι τους, λοιπόν, το πέρασαν και στις μαγευτικές Μαλδίβες

Από εκεί μοιράζονταν μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο. Η οικογένεια Χατζίδου-Παύλου έκανε βουτιές στα κρυστάλλινα νερά, χαλάρωnε στο τζακούζι και ζούσε με λίγα λόγια την κάθε στιγμή στο έπακρο. Απόλαυσαν, επίσης, το ηλιοβασίλεμα κάνοντας κούνια στην παραλία, μια εμπειρία που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου: Τρόμος στο ταξίδι της με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους στις Μαλδίβες - Κολυμπούσαν δίπλα σε καρχαρία

Η Ελένη Χατζίδου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα σχετικό βίντεο, μεταφέροντας λίγο από το «μαγικό» τοπίο των εξωτικών νησιών. Με «οροφή» τον ουρανό και προσωπικό τους «spa» τη θάλασσα εκείνη και ο Ετεοκλής Παύλου δείχνουν αποφασισμένοι να απολαύσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτές τις στιγμές, μη θέλοντας να επιστρέψουν από αυτό το όνειρο.

Την αποκάλυψη για τον προορισμό αποκάλυψαν όταν τελικά έφτασαν στον προορισμό τους. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου μένουν σε ένα ονειρικό δωμάτιο πάνω στη θάλασσα στο οποίο μπορούν να δουν μέχρι και τον πάτο της θάλασσας μέσα από το υπνοδωμάτιο τους. Στον εξωτερικό χώρο έχουν τζακούζι όπου δροσίστηκαν την πρώτη ημέρα που έφτασαν.