Action 24: «Πρέπει να βγω λίγο έξω, δεν αισθάνομαι καλά» - "Παγωμένος" ο Πιέρρος στον αέρα με την συνάδελφό του

Πήγε στο νοσοκομείο αμέσως

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Action 24: «Πρέπει να βγω λίγο έξω, δεν αισθάνομαι καλά» -

Το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Πίσω από τις γραμμές" - δείτε εδώ όλες τις εκπομπές στο πρόγραμμα του Action 24 για αυτή τη σεζόν, η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και την ώρα που ο παρουσιαστής Γιώργος Πιέρρος μιλούσε, τον διέκοψε και εξήγησε πως δεν αισθανόταν καλά και χρειαζόταν να αποχωρήσει, πράγμα που έκανε.

«Γιώργο, με συγχωρείς, εγώ πρέπει να βγω λίγο έξω. Δεν αισθάνομαι καλά», του είπε χαρακτηριστικά και εκείνος της απάντησε καταφατικά, κοιτώντας την με ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ελένης Καλογεροπούλου

Λίγο μετά, ο ίδιος επανήλθε στο θέμα και θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για την συνάδελφό του: «Δεν μπορούμε να σας κρύψουμε - και είναι απολύτως ανθρώπινο - ότι είμαστε και αγχωμένοι και στεναχωρημένοι και παγωμένοι είμαστε, γιατί το να βλέπεις έναν συνάδελφο να μην αισθάνεται καλά δεν είναι διαχειρίσιμο. Αυτό που οφείλουμε να σας πούμε, επειδή βλέπουμε την αγάπη σας και τα μηνύματα για την Ελένη, είναι ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Βέβαια, δεν θα μπορούσε αφήσει - ούτε εκείνη ούτε εμείς - να μην πάει στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Η εικόνα της όταν έφυγε από το στούντιο ήταν πολύ καλή και επικοινωνούσε απόλυτα με όλους μας».

TAGS