Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μόρτζος: «Απ’ όσο γνωρίζω, βρίσκεται σε...»

Όλη η αλήθεια για τον Γολγοθά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Μόρτζος μόλις ξεκίνησε το καλοκαίρι βρέθηκε στο νοσοκομείο "Σωτηρία" με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα, ωστόσο η νοσηλεία του συνεχίζεται και σήμερα, με τον ίδιο να φιλοξενείται στο Ασκληπιείο Βούλας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, εξαιτίας ενός επιπλέον προβλήματος που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

Η σύζυγός του είναι συνεχώς δίπλα του, τον φροντίζει και τον στηρίζει και μέλημά της είναι να τον βλέπει καλά και να του φτιάχνει την διάθεση και την ψυχολογία, ώστε να παίρνει δύναμη και να συνεχίσει να παλεύει μέχρι να τελειώσει ο Γολγοθάς του.

Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μόρτζου

Λίγοι γνώριζαν τόσο καιρό για την περιπέτειά του αυτή και ανάμεσά τους είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος είναι στενός φίλος του ζευγαριού και δήλωσε στην εφημερίδα: «Μην τον ενοχλείτε, περνάει πολύ δύσκολες ώρες και χρειάζεται ηρεμία και βέβαια σεβασμό στην κατάστασή του, απ’ όλους μας. Άλλωστε, ο Γιάννης πάντα είχε καλή επικοινωνία με τους δημοσιογράφους και μακάρι να γίνει σύντομα καλά και θα βγει μιλήσει ο ίδιος για το Γολγοθά που περνά» και πρόσθεσε: «Απ’ όσο γνωρίζω, βρίσκεται σε καλά ιατρικά χέρια, αλλά ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει το θαύμα…».

Δείτε επίσης: «Αυτό το έχω παράπονο...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τον Αλέξανδρο Ρήγα

Γιάννης Μόρτζος

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ίδιος το 2022, είχε μιλήσει για άλλη μία περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία του.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα γιατρό τον κουνιάδο μου, ο οποίος είναι σωτήρας. Αυτός μας κατευθύνει τι θα κάνουμε. Του οφείλω κι εγώ πολλά γιατί με έσωσε. Εγώ έκανα bypass και κάτι πήγε στραβά στην επέμβαση. Έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος. Ξύπνησα και δεν ήξερα τι γινόταν, ήμουν χαμένος. Στην εντατική που ήμουν έβλεπα να πεθαίνουν κάθε μέρα κι έλεγα με έφεραν κι εμένα για να πεθάνω. Είχα την εντύπωση ότι φεύγω, το σκεφτόμουν κι έλεγα κάτσε ακόμα λίγο. Μου έδινα κουράγιο».

«Μου έμεινε από αυτό ότι τα πάντα είναι πολύ εφήμερα και φεύγουν. Εκεί δοκίμασα και την αντοχή του γάμου μου με την Γιούλη. 22 χρόνια μαζί αλλά αυτό ήταν μια δοκιμασία που σε πήγαινε αλλού. Καθόταν όλες αυτές τις ημέρες από πάνω και με πρόσεχε», ανέφερε.