Δύσκολες ώρες για την Φωτεινή Ντεμίρη & τον Χάρη Γρηγορόπουλο: «Αντίο...»

Έφυγε από τη ζωή η σκυλίτσα τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη χώρισαν μετά από 30 χρόνια γάμου και το επιβεβαίωσαν, ωστόσο έχουν εξηγήσει πως οι σχέσεις τους παραμένουν οι καλύτερες και αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μας. Είμαστε οικογένεια, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Έχουμε τα παιδιά μας, τα οποία τώρα ακολουθούν κι αυτά τον δικό τους δρόμο», είχε δηλώσει εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξή της - δείτε εδώ τον γιο τους που είναι επίσης ηθοποιός. Αυτό σημαίνει πως δεν είχε αλλάξει κάτι στην ζωή και την ρουτίνα τους, την οποία ομόρφαινε το σκυλάκι τους που είχαν για χρόνια.

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, οι δυο τους ανακοίνωσαν μέσα από αναρτήσεις τους στα προφίλ τους στο Instagram, ο καθένας ξεχωριστά, πως αυτό έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και η απώλειά του τους γέμισε με πόνο και θλίψη. Αποχαιρέτησαν την Μόλυ τους και συγκίνησαν, με τα σχόλια του κόσμου να είναι δεκάδες και γεμάτα λόγια συμπαράστασης.

Οι σπαρακτικές αναρτήσεις των Ντεμίρη & Γρηγορόπουλου για τον χαμό του σκύλου τους

«Αντίο Μόλυ μου, ΑΓΑΠΗ μου, αστέρι μου, συντροφιά μου….σε ευχαριστώ για όλα, τόσα πολλά, τόσο μοναδικά, τόσο ευωδιαστά….κερκεδερέλη μου θα είμαστε πάντα μαζί….», έγραψε χαρακτηριστικά.


Και ο πρώην σύζυγός της δήλωσε με την σειρά του: «ΑΝΤΙΟ MΟΛΥ. Υπήρξες ένας άγγελος, κι αυτό θα συνεχίσεις να είσαι!».

Δείτε επίσης για τον Χάρη Γρηγορόπουλο: Παντρεύτηκε την Ντεμίρη λόγω εγκυμοσύνης και το παιδί πέθανε - Η άγνωστη ιστορία πίσω από την 30 ετών σχέση τους