Ανανεωμένος ο Γιάννης Αϊβάζης: Το έχει ρίξει στη γυμναστική - Η ημίγυμνη φωτογραφία μέσα στο ντους και το σκουλαρίκι στο στήθος

Οι κοιλιακοί του βγάζουν μάτι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής του αυτό το διάστημα, καθώς πριν από ένα περίπου μήνα έγινε γνωστό το διαζύγιό του με την Μαρία Κορινθίου, μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και μία κόρη που λατρεύουν.

Μπορεί οι δυο τους να διατηρούν άψογες σχέσεις, να συνεχίζουν να μιλούν, να "πειράζουν" ο ένας τον άλλο και να βρίσκονται ξανά (δείτε εδώ το κοινό τους ταξίδι), ωστόσο προσπαθούν πολύ να κάνουν και πράγματα ο καθένας για τον εαυτό του, μέχρι να βρουν ξανά τις ισορροπίες και τα πατήματά τους.

Η φωτογραφία του Γιάννη Αϊβάζη από το ντους του σπιτιού του

Ο ηθοποιός, λοιπόν, έχει επιδοθεί στην γυμναστική, καθώς είναι ένας τρόπος να χαλαρώνει κανείς, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και τον νου του, αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση. Τις προάλλες, μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του όπου πόζαρε ημίγυμνος στο μπάνιο του, την ώρα που έκανε ντους, δείχνοντας τους κοιλιακούς του. Έχει κάνει, μάλιστα, και τρύπα στο στήθος του.

Γιάννης Αϊβάζης ημίγυμνος

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αϊβάζης πλέον έχει μετακομίσει σε άλλο χώρο, αλλά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram οι δύο γονείς έχουν παρουσιάσει κάποιες από τις γωνίες της μονοκατοικίας που κάποτε μοιράζοντας και φαίνεται πως σε αυτή κυριαρχεί το λευκό και στους τοίχους, αλλά και στα έπιπλα, από την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι, μέχρι και την κρεβατοκάμαρα.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ηθοποιός, μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως το σπίτι αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη, διότι χτίστηκε πριν από περίπου 70 χρόνια από τον παππού της και ήταν το μέρος που μεγάλωσε μαζί με τα δύο αδέρφια της. Επομένως οι αναμνήσεις από εκεί είναι πολλές.

«Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε δηλώσει.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η γνωριμία ενώ είχαν σχέση, ο έρωτας και οι τελευταίες δηλώσεις τους πριν το χωρισμό

Κουζίνα Αϊβάζης Κορνθίου

Αυλή Αϊβάζης Κορνθίου

Τζάκι Αϊβάζης Κορνθίου