Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου του με την Μαράια - Τι έγραφε

Απλό, λιτό και κομψό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πολλοί γάμοι πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην εγχώρια showbiz και ένας από τους πιο μεγάλους ήταν αυτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της καλής του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, η οποία του έχει χαρίσει τρία υπέροχα παιδιά. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο Costa Navarino, δίχως οι δημοσιογράφοι να μπορούν να πλησιάσουν, ενώ και οι καλεσμένοι ήταν πιο διακριτικοί στα social media.

Παρόλα αυτά, διέρρευσαν κάποια στιγμιότυπα. Ο Νίκος Γκίκας, συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και σε μία από αυτές έδειξε και το προσκλητήριο που είχε επιλέξει το ζευγάρι για να ανακοινώσει τα ευχάριστα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Είναι απλό και κομψό. Όλο λευκό, με όμορφα καλλιγραφικά γράμματα και μερικά φύλλα στο κάτω μέρος. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες απεικονίζεται ο γαμπρός μαζί με κάποιους από τους συγγενείς και τους φίλους του, στο photobooth που είχαν βάλει για να μπορούν να βγάζουν φωτογραφία όλοι και από πίσω να φαίνεται το όνομα της οικογένειας του NBA Star.

Δείτε επίσης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Μαράια στην Πύλο - Χαμός από πυροτεχνήματα στο χλιδάτο θέρετρο που παντρεύτηκαν

Γάμος Αντετοκούνμπο προσκλητήριο
Instagram / Νίκος Γκίκας

Γάμος Αντετοκούνμπο καλεσμένοι
Instagram / Νίκος Γκίκας

Γάμος Αντετοκούνμπο
Instagram / Νίκος Γκίκας

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το γάμο της, η Μαράια υποδέχτηκε όλες τις φίλες στην Μύκονο για ένα τριήμερο bachelorette με πολύ χορό και ποτό. Η κάμερα μάλιστα του Mykonoslivetv τις απαθανάτισε στο γνωστό κλαμπ του νησιού, Tabu. Η νύφη μαζί με τις φίλες της έμειναν στο νησί των ανέμων για τρεις ημέρες και το διασκέδασαν στο έπακρο, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από τα πλάνα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με την μητέρα των παιδιών του Greek freak να λάμπει ολόκληρη.