Ηλίας Βρεττός – Γενέθλια για τον τραγουδιστή: Οι ευχές της συζύγου και η έκπληξη από Σάκη Κατσούλη & Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κάνουν διακοπές όλοι μαζί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξεχωριστή ήταν η 2η μέρα του Σεπτεμβρίου για τον Ηλία Βρεττό. Πέρα από την επέτειο γάμο με τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, ο τραγουδιστής είχε και τα γενέθλιά του, τα οποία γιόρτασε δίπλα της.

Μία διπλή έκπληξη τον περίμενε, καθώς πέρα από την τούρτα που του έφερε εκείνη, με αναφορά στα δύο χρόνια γάμου που συμπλήρωσαν σήμερα, ο Ηλίας Βρεττός έσβησε και μία τούρτα από τα χέρια του... Σάκη Κατσούλη. Ο νικητής του Survivor All Star και η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν αναπτύξει μία στενή φιλία μαζί του, ως... κοντοχωριανοί (κατάγονται από το Αλιβέρι και την Κύμη) και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγίαννη: Επέτειος γάμου για το αγαπημένο ζευγάρι

Ηλίας Βρεττός – Γενέθλια για τον τραγουδιστή: Οι ευχές της συζύγου και η έκπληξη από Σάκη Κατσούλη & Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τα βίντεο με τις ευχές στον Ηλία Βρεττό

Την αποκάλυψη για την έκπληξη του Σάκη Κατσούλη έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ανεβάζοντας βίντεο από την έκπληξη που έκαναν στον Ηλία Βρεττό. «Τα χιλιόμετρα είναι λίγα και η απόσταση μικρή! Χρόνια πολλά Λιάκο μας, χιλιόχρονος με υγεία», σημείωσε στο βίντεό της η φιναλίστ του Survivor, με τις ευχές φυσικά να πηγαίνουν και στη σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη.

Εκείνη πήρε τη σκυτάλη για να κάνει επίσης μία ξεχωριστή αφιέρωση στον Ηλία Βρεττό: «Να σε χαιρόμαστε ζωή μου, πάντα με ανθρώπους δίπλα που σε αγαπάνε μωρό μου!». Φυσικά ευχαρίστησε τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την έκπληξη που του έκαναν.

Ο γάμος του Ηλία Βρεττού και της συντρόφου του, Αναστασίας Δεληγιάννη, έγινε πριν δύο χρόνια σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στην πατρίδα του τραγουδιστή, την Κύμη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ημέρα του γάμου του, ήταν και η ωραιότερη μέρα της ζωής του, καθώς η αγαπημένη του σύντροφος είναι ο άνθρωπος της ζωής του και το στήριγμα του στη ζωή. Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!