Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτά είναι τα τρία αδέλφια του – Έλαμψαν στον γάμο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στο πλευρό του σε κάθε βήμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτά είναι τα τρία αδέλφια του – Έλαμψαν στον γάμο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στιγμές ευτυχίας για τον Γρηγόρη Μόργκαν που είδε τον έρωτά του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κορυφώνεται σε έναν αγαπημένο του τόπο: Την Κρήτη. Την 1η Σεπτεμβρίου ανέβηκε της Μονής του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, και φυσικά δεν γινόταν να λείπουν από το πλευρό του τρία αγαπημένα του πρόσωπα: Τα αδέρφια του.

Ο 45χρονος πρώην παίκτης του Nomads, που ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, καθώς είναι ντράμερ του συγκροτήματος Barb Wire Dolls έχει μια οικογένεια που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. O πατέρας του είναι Αμερικανός, ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα, με τα τρία αδέλφια του Γρηγόρη Μόργκαν να γυρίζουν επίσης τον κόσμο.

Σε κάθε στιγμή της ζωή του, όταν χρειάστηκε, τού έχουν προσφέρει στήριξη και αγάπη με την 1η Σεπτεμβρίου να μην αποτελεί εξαίρεση.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αναφορά στο επόμενο βήμα μετά το γάμο: «Σκεφτόμασταν ονόματα για τα μωράκια μας...»

Έκλεψαν την παράσταση τα αδέρφια του Γρηγόρη Μόργκαν στον γάμο

Πέρα από την οικογένεια που ετοιμάζεται να δημιουργήσει στο πλευρό της αγαπημένης του ο Γρηγόρης Μόργκαν έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στη δική του οικογένεια, με την παρουσία των αδελφών του στον γάμο του στην Κρήτη να είναι αναμφισβήτητα πολύτιμη και αδιαπραγμάτευτη.

Οι αδερφές του Γρηγόρη Μόργκαν μαγνήτισαν τα βλέμματα στον γάμο του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. H Στέφανι και η Μάρθα είναι δίπλα του σε πολλές σημαντικές στιγμές της ζωής του, όπως κι εκείνος από την πλευρά του. Όσον αφορά τη Στέφανι, έχει αποκτήσει μία 9χρονη κόρη, την οποία και υπερλατρεύει.

[/OEmbed]

Η Μάρθα είναι η δεύτερη αδελφή του Γρηγόρη Μόργκαν, που επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Έχει εργαστεί ως μοντέλο, κάνοντας φωτογραφίσεις σε περιοδικά γάμου, ενώ πρωταγωνίστησε και σε διαφήμιση γνωστής μάρκας σοκολάτας, με όσους βλέπουν τα δύο αδέρφια να σημειώνουν πως η ομορφιά είναι υπόθεση DNA.

Όσον αφορά τον αδερφό του φαίνεται πως ακολουθεί την ίδια στάση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, καθώς δεν του αρέσει η προβολή και τον είδαμε μόνο σε ένα story που ανέβασε η Στέφανι Μόργκαν από την προετοιμασία του γαμπρού. Παρόλα αυτά η ομοιότητά τους (και η γοητεία τους) είναι εμφανής.

Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτά είναι τα τρία αδέλφια του – Έλαμψαν στον γάμο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη