Χριστίνα Κοντοβά – Οι αδερφές της στέκονται «βράχοι» στη νοσηλεία της: «Αδερφές και νοσοκόμες»

Τι λέτε, μοιάζουν;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Κοντοβά πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, προκαλώντας ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους. Στο story της η σχεδιάστρια διευκρίνισε πως πρόκειται για μία επέμβαση ρουτίνας στις αμυγδαλές, που άλλοι κάνουν στην παιδική τους ηλικία.

Στην ανάρτησή της, διακωμώδησε την κατάσταση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τι κι αν έκλεισα τα 46, κάνω παιδικές επεμβάσεις. Αμυγδαλές». Η Χριστίνα Κοντοβά έδειξε πως αντιμετωπίζει την κατάσταση με θετική διάθεση και αισιοδοξία, καθησυχάζοντας τους ακολούθους της για την υγεία της.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Κοντοβά: Στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση – Η ανάρτησή της στα social media

Χριστίνα Κοντοβά – Στο πλευρό της οι αδερφές της στο νοσοκομείο: «Αδερφές και νοσοκόμες»

Αυτές είναι οι αδερφές της Χριστίνας Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε κι ένα update από το νοσοκομείο, όπου ποζάρει χαμογελαστή με τις δύο αδερφές της, την Μπέττυ και την Δώρα. Στη φωτογραφία, οι τρεις αδελφές χαμογελούν πλατιά, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής. «Αδερφές/νοσοκόμες», έγραψε στην ανάρτησή της η σχεδιάστρια.

Χριστίνα Κοντοβά – Στο πλευρό της οι αδερφές της στο νοσοκομείο: «Αδερφές και νοσοκόμες»

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χριστίνα Κοντοβά έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις αδελφές της. Η μεγαλύτερη, Μπέττυ, και η μικρότερη, Δώρα, είναι σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της. «Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο», έχει αναφέρει η Χριστίνα, προσθέτοντας ότι, αν και δεν έχουν την ευκαιρία να βγαίνουν συχνά για φαγητό και ποτό λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων, η σχέση τους παραμένει ειλικρινής και γεμάτη θαυμασμό.

Σχετικά με την αγαπημένη τους ανάμνηση μαζί, η Χριστίνα Κοντοβά ξεχώριζε τα καλοκαίρια τους στη Ναύπακτο. «Μας θυμάμαι να παίζουμε ξαπλωμένες στο πάτωμα με τα playmobil και τα τρενάκια που μας έκανε δώρο ο μπαμπάς μας. Τέτοια παιχνίδια μας έπαιρνε γιατί είχε καημό που δεν είχε κάνει αγόρι!», έχει δηλώσει η Χριστίνα Κοντοβά, αναφερόμενη στη σχέση με τις δύο αδερφές της.