Ευρυδίκη Βαλαβάνη: To φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της με τον Γρηγόρη Μόργκαν και τα λόγια αγάπης

Η βραδιά ήταν δική τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: To φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της με τον Γρηγόρη Μόργκαν και τα λόγια αγάπης

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον Γρηγόρη Μόργκαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στα Χανιά. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, με ελάχιστους καλεσμένους.

Το ζευγάρι, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο πανέμορφο αυτό μέρος, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη συνοδεία αγαπημένων φίλων και συγγενών. Ο Κώστας Κοκκινάκης είχε τον ρόλο του κουμπάρου, με τον οποίο είναι φίλοι από την εποχή που και οι δύο συμμετείχαν στο Survivor.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αναφορά στο επόμενο βήμα μετά το γάμο: «Σκεφτόμασταν ονόματα για τα μωράκια μας...»

Η πρώτη ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Μετά την τελετή, η γιορτή συνεχίστηκε με ένα εντυπωσιακό γαμήλιο πάρτι στην παραλία Φαλάσαρνα. Το ζευγάρι πόζαρε χαρούμενο και ευτυχισμένο στο φωτογραφικό φακό, ενώ η είσοδός του στο πάρτι συνοδεύτηκε από χειροκροτήματα και ευχές για τον κοινό τους μέλλον.

Μια ημέρα μετά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τους followers της. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος χρησιμοποίησε στίχους από το τραγούδι «Lovesong» των The Cure: «However far away, However long I stay, Whatever words I say. I will always love you.»

Οι εικόνες και τα λόγια εκφράζουν την ευτυχία και την αγάπη που συνοδεύουν το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν, με την κοινή τους πορεία να ξεκινά γεμάτη υποσχέσεις και όνειρα.

Το άλμπουμ του γάμου της από τον φωτογράφο τους

Λίγο πριν το γαμήλιο πάρτι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν έβγαλαν και τις επίσημες φωτογραφίες τους από τη μεγάλη μέρα στα Φαλάσαρνα. Ντυμένοι στα λευκά, πόζαραν στον φακό με τον φωτογράφο του γάμου, Χρήστο Μανιόρο να ανεβάζει μερικές από τις πιο όμορφες εικόνες του ζευγαριού στον λογαριασμό του στο Instagram.