Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κακό μάτι από κομπλεξικές που κράζουν και λένε ψέματα για μένα»

Δεν έκρυψε τον θυμό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε θυμωμένη και απογοητευμένη σε ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok, απαντώντας σε αρνητικά σχόλια που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα γύρω από τη δουλειά της.

Το νεαρό μοντέλο και πρώην παίκτρια στο Survivor εξήγησε ότι έχει εργαστεί σκληρά για να χτίσει την εταιρεία της, αφιερώνοντας πολλές ώρες στην επιλογή των υλικών και τη δημιουργία των σχεδίων.

«Είμαι 27 και έχω κάνει τόσα πράγματα, έχω φτιάξει μία εταιρεία με πάρα πολύ κόπο», ανέφερε η Βρισηίδα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για την αρνητική κριτική που δέχεται στα social media, ενώ τόνισε ότι στην Ελλάδα συχνά επικρατεί μια τάση ζήλιας και αρνητικότητας.

Δείτε επίσης: Βρισηίδα Ανδριώτου: «Πιστεύω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου στο...» - Η εξομολόγηση για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Το οργισμένο μήνυμα της Βρισηίδας Ανδριώτου

«Το να είσαι μικρή και να έχεις πετύχει κάτι στη ζωή σου και να τα δείχνεις στα social είναι και καλό, από την άλλη είναι και κακό. Έχεις τόσο κακό μάτι από κάποιες κομπλεξικές που απλά κάθονται και κράζουν και λένε ψέματα για εσένα και την εταιρεία σου. Το χειρότερο είναι στην Ελλάδα, γιατί βγήκα στη Βιέννη, έχω πάει και στο εξωτερικό και τέτοιο πράγμα που έχουμε στην Ελλάδα, να θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, είναι το χειρότερό μου», αναφέρει εμφανώς εκνευρισμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να βοηθήσει άλλες γυναίκες να πετύχουν, χωρίς ωστόσο να βρίσκει ανταπόκριση. «Θέλω πραγματικά ο ένας να βοηθάει τον άλλον για να αναπτυχθούμε σαν λαός, σαν Ελλάδα. Μου τη δίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και πόσο σκ@@α πηγαίνει το κράτος μας και πόσο σκ@@α πηγαίνουν όλα. Ό,τι συμβαίνει τέλος πάντων… Πραγματικά ώρες ώρες λέω γιατί δεν έχω πάει στο εξωτερικό να ζήσω; Τσαντίζομαι με όλα αυτά», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Είναι κάποιες που απλά δεν έχουν πετύχει τίποτα στη ζωή τους από κακές επιλογές. Μακάρι να ήμουν δίπλα τους να τις βοηθήσω, πραγματικά τις λυπάμαι και εύχομαι να μπορούσα να βοηθήσω. Αλλά έχουν τόση κακία μέσα τους που λένε ψέματα για εμένα και για την εταιρεία μου, νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Ο ξερόλας! Πολλά πράγματα δεν ξέρετε για μένα, γιατί κρατάω μία πόρτα κλειστή», αναφέρει σε διαφορετικό σημείο η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε το βίντεο στο Tik Tok:

https://www.tiktok.com/@vrisiida_andrio/video/7409055162729303328