Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Aδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

Ζει την απόλυτη ευτυχία η παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/konstantinaspyropoulou
instagram/konstantinaspyropoulou

Ένας χρόνος πέρασε από τη βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσση, και η παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2023 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, ενώ ακολούθησε μία λαμπερή δεξίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, παρουσία συγγενών και αγαπημένων φίλων του ζευγαριού. Βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό, ενώ τη μουσική επιμέλεια είχε ο γνωστός Dj Αντώνης Δημητριάδης. Την ατμόσφαιρα ζωντάνεψε το συγκρότημα Μέλιsses με τη live εμφάνισή τους.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην παιδική χαρά με το γιο της - Οι αγκαλιές και οι πόζες στην κάμερα

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τη βάφτιση του Βλάσση

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τη βάφτιση, γράφοντας συγκινημένη: «Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου 2.9.2023».

Σημειώνεται πως 11 μήνες μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είδε τη χαρά της να διπλασιάζεται, καθώς απέκτησε το δεύτερο παιδί της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο μικρός γιος της θα πάρει το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα της παρουσιάστριας.

«Τα συναισθήματά μου είναι ευλογία, χαρά. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους», δήλωσε βγαίνοντας από το μαιευτήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σχετικά με το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο γιο τους, αποκάλυψε πως είναι παραδοσιακοί. «Έχουμε σκεφτεί το όνομα. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάει με τον μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζω όλους μαζί», είπε στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να συμπληρώσει: «Αυτή την φορά είναι ξεκάθαρο. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα»

Στην δήλωση που έκανε για εκείνη η Ελένη Μενεγάκη περί τρίτου παιδιού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Κάτι ξέρει η Ελένη, 4 έχει κάνει. Για τη νέα καθημερινότητα δεν ξέρω. Στην αρχή αγχωνόμουν τώρα είναι πιο βατό. 4 είναι οι άνδρες. Είναι και η μαμά εδώ. Τώρα σίγουρα χρειαζόμαστε βοήθεια γιατί και ο Βλάσης είναι 18 μηνών».