Πένθος για τον Γιώργο Χειμωνέτο: Έχασε αγαπημένο του πρόσωπο - «Να μου φιλήσεις τη μάνα μου…»

«Να παίξετε ένα τάβλι και για μένα εκεί πάνω»

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Χειμωνέτος, καθώς έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, το οποίο και αποχαιρέτησε μέσα από μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο γνωστός αθλητής - μοντέλο - επιχειρηματίας έχασε σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, τον πατέρα της συζύγου του, με τον οποίο διατηρούσε εδώ και 12 χρόνια άριστες σχέσεις. Στην ανάρτηση, ο Γιώργος Χειμωνέτος έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες που έχει ανά τα χρόνια βγάλει μαζί με τον πεθερό του, Κώστα, συνοδεύοντάς τες από μια τρυφερή λεζάντα αποχαιρετισμού.

Μέσα από την ανάρτηση αυτή, ο Γιώργος Χειμωνέτος αποχαιρετά τον πατέρα της συζύγου του, τονίζοντας ότι του στάθηκε σαν πατέρας. Του ζήτησε επίσης να φιλήσει τους γονείς του, οι οποίοι έχουν δυστυχώς και εκείνοι χάσει τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπύρος Μπιμπίλας: «Καλό ταξίδι αγαπημένοι μας» - Αποχαιρέτησε δυο σπουδαίους θεατράνθρωπους

Γιώργος Χειμωνέτος - Το αποχαιρετηστήριο «μήνυμα» στον πεθερό του

«Κώστα μου αγαπημένε, την έκανες για το δικό σου ταξίδι στο φως με καλοσύνη και την μοναδική αξιοπρέπεια σου... Αυτά τα 12 χρόνια που σε γνώρισα άνοιξες την αγκαλιά σου και μου στάθηκες σαν πατέρας όχι σαν πεθερός… μαζί συζητήσαμε ,γελάσαμε παίξαμε ,οραματιστήκαμε , δουλέψαμε και ονειρευτήκαμε κι άλλα πολλά άμετρητα που μπορώ να περιγράψω…

Καλο ταξίδι πεθερέ μου… το χιούμορ σου το κράτησες μέχρι το τέλος , όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν…

Να μου φιλήσεις την Μανα μου και τον Πατέρα μου (να παίξετε ένα τάβλι και για μένα εκεί πάνω)… καλή αντάμωση αρχηγέ μου..», έγραψε ο Γιώργος Χειμωνέτος στο Facebook.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση:

Ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι πρώην Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία και έχει εργαστεί στο παρελθόν ως μοντέλο. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι I am celebrity get me out of here. Είναι παντρεμένος με την Εύα Μουρτζάκη, η οποία ασχολείται με τον χώρο της μόδας. Το ζευγάρι έχει δύο υπέροχα παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Αρμονία.