Κέιτ Μίντλετον: Το νέο δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Γιατί δεν φόρεσε το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Τι συμβαίνει με τα δαχτυλίδια αρραβώνων της Κέιτ Μίντλετον;

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram: princeandprincessofwales
Instagram: princeandprincessofwales

Ένα νέο δαχτυλίδι αρραβώνων φαίνεται να έδωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό People, ένα νέο κόσμημα φαίνεται να αστράφτει στο χέρι της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, στη θέση του εμβληματικού δαχτυλιδιού με τα ζαφύρια, με το οποίο της είχε κάνει πρόταση ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, τον Οκτώβριο του 2010.

Το εν λόγω δαχτυλίδι, το οποίο ο βρετανικός Τύπος εικάζει ότι της το χάρισε πρόσφατα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, είδε το φως της δημοσιότητας κατά την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, σε βίντεο που ανήρτησε το πριγκιπικό ζευγάρι προς τιμήν των Βρετανών συμμετεχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Το δαχτυλίδι φαίνεται να ήταν χρυσό και στολισμένο με μικρά, λευκά διαμάντια και ζαφύρια. Αν και η ακριβής ημερομηνία που αποκτήθηκε το συγκεκριμένο κόσμημα δεν είναι γνωστή, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Ουίλιαμ της το έδωσε στις 29 Απριλίου, κατά την 13 επέτειο γάμου τους.

Σύμφωνα με το People, πρόκειται για μια «τέλεια και πιο απλή εναλλακτική του εμβληματικού δαχτυλιδιού αρραβώνων της Κέιτ Μίντλετον, το οποίο κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα». Ενδεχομένως, λοιπόν, στη συγκεκριμένη εμφάνισή της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ίσως ήθελε να έχει μια πιο απλή εμφάνιση, κάτι που υποστηρίζεται και από το απλό της ντύσιμο και μακιγιάζ.

Δείτε την εικόνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λαίδη Αμέλια Σπένσερ: Με κατακόκκινο μαγιό σε γαλαζοπράσινα νερά - Αυτή είναι η 31χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το αρχικό δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε προσφέρει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην εκλεκτή της καρδιάς του, ανήκε στη βασιλική οικογένεια από το 1981 και γρήγορα πέρασε στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ειδικότερα, επρόκειτο για το δαχτυλίδι με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο βασιλιάς (πρίγκιπας τότε) Κάρολος.

Αποτελείται από μπλε ζαφύρια και διαμάντια και οι ειδικοί εκτιμούν πως η αξία του ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Express.

«Είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε λάβει η μητέρα μου και πιστεύω ότι αποτελεί μια καλή επιλογή, καθώς, προφανώς, η μητέρα μου δε θα βρίσκεται κοντά μου να μοιραστεί τον ενθουσιασμό μου για τον γάμο μου. Αυτός είναι ο τρόπος μου να την κρατώ κοντά μου. Αυτό το δαχτυλίδι είναι ξεχωριστό για εμένα. Αφού, λοιπόν, είναι και η Κέιτ ξεχωριστή για εμένα, αυτός είναι ο τρόπος μου να την κρατώ κοντά στην μητέρα μου και την οικογένειά μου», είχε δηλώσει τότε ο Βρετανός γαλαζοαίματος.