Φωτεινή Πετρογιάννη: Επέστρεψε στο «Πρωινό» – Η νέα φωτογραφία από το καμαρίνι με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ποζάρει μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη, λίγο πριν την πρεμιέρα του Πρωινού

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / fotinipetrogianni
Instagram / fotinipetrogianni

Μια νέα φωτογραφία ανέβασε η Ελένη Βουλγαράκη μαζί με την Φωτεινή Πετρόγιαννη, μερικές ημέρες πριν την πρεμιέρα του Πρωινού, στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη ανήρτησε story στο Instagram μαζί με την Φωτεινή Πετρόγιαννη, η φουσκωμένη κοιλίτσα της οποίας πλέον δε μπορεί να κρυφτεί! Όπως φαίνεται μέσα από την ανάρτηση, οι δυο τους βρίσκονται στα Kappa Studios του ΑΝΤ1, προετοιμάζοντας την επιστροφή της εκπομπής στον αέρα.

Δείτε την εικόνα:

petrogianni
Instagram / eleni voulgaraki

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο πανελίστριες θα πλαισιώνουν για ακόμα μια χρονιά τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, μέσα από την παραπάνω ανάρητηση, η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά δημόσια την επιστροφή της στην παρέα του Πρωινού για δεύτερη χρονιά.

Φωτεινή Πετρόγιαννη: Ο πατέρας του παιδιού της και η μάχη με τον καρκίνο

Αν και η Φωτεινή Πετρόγιαννη πλέον διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της έχουν περάσει από πολλές δυσκολίες.

Ο πατέρας του παιδιού της και μέλλοντας σύζυγός της είναι ο σκηνοθέτης Μιχάλης Ρουμπής, ο οποίος εργάζεται στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool. Όπως είχε πρόσφατα αποκαλύψει η δημοσιογράφος, ο Μιχαλής Ρουμπής ανακάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο σε ηλικία μόλις 35 ετών.

«Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Κι εμένα ο σύντροφός μου, στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία... Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του», είχε εξομολογηθεί η ίδια.

Ευτυχώς, ο σκηνοθέτης κατάφερε να βγει νικητής στην μάχη του με τον καρκίνο και πλέον είναι υγιής, στο πλάι της γυναίκας του και του μωρού που έρχεται.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα όμως δεν ήταν το μοναδικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το ζευγάρι. Η Φωτεινή Πετρόγιαννη είχε πρόσφατα μιλήσει στο Πρωινό για την δυσκολία που αντιμετώπιζε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί (δείτε εδώ).