Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αναφορά στο επόμενο βήμα μετά το γάμο: «Σκεφτόμασταν ονόματα για τα μωράκια μας...»

Έτοιμη να γίνει μητέρα η δημοσιογράφος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αναφορά στο επόμενο βήμα μετά το γάμο: «Σκεφτόμασταν ονόματα για τα μωράκια μας...»

Την ωραιότερη μέρα της κοινής ζωής τους (μέχρι την επόμενη) έζησαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το βράδυ της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, με ελάχιστους καλεσμένους -κυρίως συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Ανάμεσα σε εκείνους που ταξίδεψαν στην Κρήτη για να ευχηθούν «βίο ανθόσπαρτο» στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν ήταν η Λάουρα Νάργες, με την οποία η δημοσιογράφος κρατάει επαφές από το 2017, όταν συμμετείχαν και οι δύο στο Survivor.

Όπως αποκάλυψε η ραδιοφωνική παραγωγός, από τότε οι δύο γυναίκες ονειρεύονταν την ημέρα που θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας και που θα γίνονταν μητέρες. Η Λάουρα Νάργες έζησε αυτή την ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι, ενώ και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν αποκλείεται να κάνει το επόμενο βήμα, από τη στιγμή που επισημοποίησε τη σχέση της.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Οι μίνιμαλ μπομπονιέρες που μοίρασαν στους καλεσμένους τους στο γαμήλιο πάρτι

Η αποκάλυψη που έκανε η Λάουρα Νάργες για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τον γάμο, η Λάουρα Νάργες θέλησε να ευχηθεί στο ζευγάρι. «Τι ωραία που ήταν η νύφη μας. Να ζήσετε καρδούλα μου και να έχετε υγεία, αγάπη και ευτυχία, ό,τι ποθείτε να το κατακτήσετε μαζί με ευκολία, Ευρυδίκη Βαλαβάνη».

«Κάποτε ξαπλώναμε στη σανίδα και ονειρευόμασταν - μεταξύ άλλων - γάμους και παιδιά, σκεφτόμασταν ονόματα για τα μωράκια μας και οραματιζόμασταν την (απλή!) καθημερινότητα μας, δες σήμερα που φτάσαμε και πόσο απλόχερα μας χάρισε ο Θεός όλα όσα θέλαμε. Χαίρομαι για εσένα που κατάφερες να φτάσεις εκεί που ήθελες πραγματικά με σύμμαχο την αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μάρτυρας μιας πανέμορφης ένωσης που είμαι σίγουρη θα κρατήσει για πάντα. Σ' αγαπώ πολύ», συμπλήρωσε η ραδιοφωνική παραγωγός, ευχόμενη τα καλύτερα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.