Ντόρα Μακρυγιάννη: Στιγμές ευτυχίας για την πρωταγωνίστρια - Έγινε νονά ενός μικρού αγοριού

Άξια!

instagram/dora_makrygianni
instagram/dora_makrygianni

Ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή (1/9) για την πρωταγωνίστρια Ντόρα Μακρυγιάννη, την οποία γνωρίσαμε από τις σειρές του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», «Ήλιος» και μετέπειτα στο «Μετά Την Φωτιά». Η ηθοποιός, που ξεχώρισε από την πρώτη της συμμετοχή στην τηλεόραση για την ομορφιά και το πηγαίο υποκριτικό της ταλέντο, έγινε νονά για πρώτη φορά.

Σημειώνουμε ότι δεν μας έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, γι' αυτό και σπάνια κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά της. Γι' αυτό και ήταν έκπληξη όταν αποκάλυψε μέσα από τα προσωπικά της social media πως βάφτισε ένα μικρό αγόρι. Εμείς μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, απολαύσαμε την χαρά της και μοιραστήκαμε την ευτυχία της.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, έγινε για πρώτη φορά νονά, λάμποντας μέσα στην εντυπωσιακή τουαλέτα της

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγινε νονά ενός μικρού αγοριού που πήρε το όνομα Διονύσης. Η ηθοποιός, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα με την απαράμιλλη γοητεία και την καλοκαιρινή και εντυπωσιακή κρεμ μακριά τουαλέτα σε ίσια γραμμή, που διάλεξε για να παραστεί στο ιερό μυστήριο της βάφτισης.

Το φόρεμα, το συνδύασε με πέρλες για το λαιμό ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε ψηλά ένα ελαφρύ κότσο, ενώ στο μακιγιάζ της επέλεξε φυσικούς και γήινους τόνους. Μια στιγμή ευτυχίας και ένα baby bloom, για τον μικρό της πρίγκιπα και να μας ζήσει ο νεοφώτιστος Διονύσης!

Με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, η ηθοποιός δήλωσε, την αγάπη της και τον ενθουσιασμό της για το πνευματικό της παιδί, ποζάροντας με τον μικρό Διονύση αγκαλιά σε μια λεζάντα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια να ξεχειλίζει από ευτυχία.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη

«Διονύση μου, μάτια μου, θα σ’ αγαπώ μέχρι το άπειρο και ακόμα παραπέρα. Η Νονά σου», έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Με άλλα μαλλιά η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη, η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της (διαβάστε περισσότερα εδώ)